Άπλωσε τα δίχτυα του και στην Αρχή Λιμένων το κύκλωμα με τα ερευνητικά προγράμματα;

8
Άπλωσε τα δίχτυα του και στην Αρχή Λιμένων το κύκλωμα με τα ερευνητικά προγράμματα;

Εντατικές έρευνες για να εντοπίσουν μέχρι που έφτασαν τα «πλοκάμια» του κυκλώματος με τα ερευνητικά προγράμματα – Ενδεχόμενο δράσης και στην Αρχή Λιμένων – Ελεύθεροι εντός της ημέρας οι 5 εκ των 14 συλληφθέντων

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με το σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα σε ΤΕΠΑΚ και Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι αποκαλύψεις για το φαγοπότι στο ΤΕΠΑΚ άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις, για τη δράση της φερόμενης ως εγκεφάλου της υπόθεσης Ροζίτας Παυλίδου και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», το κύκλωμα φέρεται να είχε εμπλοκή και σε ερευνητικό πρόγραμμα που αφορούσε την Αρχή Λιμένων, για το οποίο εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση.

Στο μεταξύ για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση συνολικά 14 πρόσωπα εκ των οποίων οι 5 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας καθώς εκπνέει το διάταγμα κράτησης εναντίον τους για διευκόλυνση των ερευνών.

Την Κυριακή εκπνέει το διάταγμα 8ήμερης κράτησης των υπολοίπων 9 υπόπτων, ωστόσο αναμένεται ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί για όλους.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link