Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Αυτά είναι τα τρία πιο υστερικά ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο υστερικά ζώδια

Είναι τα τρία ζώδια τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην διαχείριση του όποιου προβλήματος, μικρού ή μεγάλου. “Μπλοκάρει το σύστημά” τους εύκολα. Είναι αυτά που μπορεί να τα πιάσει πανικός και να κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κόσμου, επειδή είδαν μια… τρύπα στην αγαπημένη μπλούζα τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε, αν και το ένα από αυτά το έχετε μαντέψει ήδη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να κάνεις παρέα ευχάριστα, έχει μια αδυναμία σημαντική (και ποιος δεν έχει άλλωστε!). Βιώνει μεγάλες αλλαγές στην διάθεσή του. Κάποιες φορές, εκεί που πετάει από την χαρά του και νιώθει καλά, τον πιάνει πανικός και άγχος για ασήμαντη αφορμή και έχει άσχημα ξεσπάσματα. Μέχρι να ηρεμήσει, θα χρειαστεί χρόνο και σίγουρα πρέπει να έχει δίπλα του ψύχραιμους ανθρώπους για να μπορέσουν να τον καλμάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα περίμενες να δεις την Παρθένο πρώτη στην λίστα και εν μέρει είχες ένα δίκιο. Είναι ένα ζώδιο το οποίο, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτά της Γης, οπότε είναι προσγειωμένο, πρακτικό και σταθερό, συχνά στην ζωή του έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα για ασήμαντους λόγους και αφορμές. Μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις καταστάσεις και έχει υστερικές αντιδράσεις, προκαλώντας στρες και αναστάτωση και στους γύρω του. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τις παρορμήσεις αυτές κυρίως για τον ίδιο της τον εαυτό γιατί με την υστερία μόνο κακό προκαλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Αιγόκερως (απέναντι βρίσκονται άλλωστε), είναι ένα άτομο που κατά γενική ομολογία είναι ευχάριστο και κοινωνικό. Ωστόσο αρκετές φορές, τα συναισθήματά του τον «πνίγουν» και έχει άσχημα ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Γίνεται υπερβολικός, θίγεται, νιώθει ότι υποτιμάται και αν έχει κάνει αρκετό καιρό υπομονή είναι πιθανό να το πιάσει κρίση υστερίας. Αυτό του συμβαίνει κυρίως στον επαγγελματικό του τομέα, καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και τα πιο εργασιομανή.

Εδω το βρηκαμε
#Αυτά #είναι #τα #τρία #πιο #υστερικά #ζώδια

Related posts

Ποια είναι τα πιο ξενέρωτα ζώδια;

admin

Τι χαρακτήρες ελκύει το κάθε ζώδιο;

admin

Τι σιχαίνεται το κάθε ζώδιο στις σύγχρονες σχέσεις;

admin

Τέσσερα ζώδια που καταλήγουν πάντα με τους λάθος ανθρώπους

admin

Τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

admin

Ποιος είναι το ζώδιο-βαλεντίνος σου;

admin

Τα ζώδια που δυσκολεύονται να αγαπήσουν τον εαυτό τους

admin

Πώς θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει το κάθε ζώδιο

admin

Τα πέντε ζώδια με τις πιο απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις

admin

Γιατί θα μετανιώσεις αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο

admin

Ποια αθηναϊκή παραλία ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

admin

Τα τέσσερα ζώδια που θέλουν το ταίρι τους να τους ελέγχει!

admin