Αυτά είναι τα 15 πιο τρανταχτά σημάδια ενός χωρισμού που έρχεται!

15

Αυτά είναι τα 15 πιο τρανταχτά σημάδια ενός χωρισμού που έρχεται!

Χωρισμός … μία διαδικασία δύσκολη, η οποία και έχει πολλά κοινά γνωρίσματα με το πένθος και την απώλεια, ιδιαίτερα όταν ο χωρισμός προκύπτει από μία σχέση μακρόχρονη ή γάμο … Ένα από τα πιο δύσκολα στάδια της διαδικασίας του χωρισμού, είναι το αρχικό στάδιο της άρνησης. Σε αυτό ακριβώς το στάδιο που αρνούμαστε να αποδεχθούμε την πραγματικότητα (γιατί μας τρομάζει και μας θλίβει) γεγονός που μας κάνει να οχυρωνόμαστε με πολλές συναισθηματικές άμυνες….

Σε αυτό το στάδιο ξεγελάμε τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας που προσπαθούν να μας συμβουλέψουν, ροκανίζουμε τον χρόνο με την ελπίδα ότι σύντομα θα ξυπνήσουμε από το κακό όνειρο και όλα θα είναι όπως και πρώτα…

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα; Ο χρόνος είναι μία προσωπική υπόθεση και μόνο και εξαρτάται από τον άνθρωπο και την ψυχοσύνθεση του.

Με ποιο τρόπο μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας αν μία σχέση οδεύει προς το χωρισμό, προκειμένου να δούμε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας για να πάρουμε αποφάσεις; Διαβάζουμε τα παρακάτω σημάδια χωρισμού και προσπαθούμε να απαντήσουμε με ΝΑΙ ή ΌΧΙ αν αυτά ισχύουν και στην περίπτωση της σχέσης μας…Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το στάδιο που βρίσκεται η σχέση μας προκειμένου να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις … Πάμε λοιπόν ….

Ζεις με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, γιατί το παρόν δεν σε καλύπτει ή μπορεί και να σε πληγώνει
Η σχέση σου , σου προκαλεί περισσότερο πόνο, προβληματισμό, δίλημμα,ανησυχία, παρά χαρά και αρμονία
Ο κοινός στόχος της σχέσης, είναι πώς θα μπορέσει ο ένας να αλλάξει τον άλλον
Βρίσκεις συχνά δικαιολογίες για να καλύψεις την συμπεριφορά του συντρόφου σου προκειμένου να αποφύγεις τον χωρισμό
Νιώθεις μεγάλη φθορά ψuχoλογική.
Υπάρχουν αλλεπάλληλες συγκρούσεις και έχει χαθεί ο αλληλοσεβασμός στην σχέση (ύβρις, χειροδικίες)
Επανεμφανίζονται διαρκώς τα ίδια προβλήματα, όπου στο παρελθόν προσπαθήσατε να τα λύσετε όμως μάταια … Η σχέση σας είναι με χωρισμούς και επανασυνδέσεις.
Οι προσπάθειες για την βελτίωση της σχέσης,πέφτουν στο βρόντο. Το αποτέλεσμα; Νιώθετε κουpάσμένοι και χωρίς διάθεση για να βελτιώσετε τη σχέση σας.


Οι αξίες και τα πιστεύω σας για την ζωή διαφέρουν! Για παράδειγμα εσένα η υψηλότερη αξία είναι η οικογένεια, ενώ του συντρόφου σου είναι η ελευθερία. Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσες να ολοκληρωθείς μέσα από την δημιουργία του δικού σου «σπιτικού» ενώ ο σύντροφός σου πιστεύει ότι η οικογένεια αποτελεί «σκλαβιά»!
Η σχέση σου στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη και σε κρατά ένα βήμα πίσω, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να εκπληρώσεις τους στόχους και τα όνειρα που έχεις για τη ζωή και το μέλλον σου!
Παραμένεις στην σχέση μόνο επειδή έχεις την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει… Είναι σαν να πιστεύεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα ξυπνήσεις από ένα κακό όνειρο και ότι όλα θα είναι μεταξύ σας όπως πραγματικά θα ήθελες…
Τα συναισθήματα δεν είναι ίδια όπως πρώτα και έχεις ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και ο σύντροφός σου χαμογελάσατε ή περάσατε πραγματικά όμορφα μαζί! Ίσως αν το καλοσκεφτείς, αυτό που σας κρατά μαζί είναι μόνο η δύναμη της συνήθειας και τίποτα άλλο …
Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας … Δεν είναι μόνο ότι δεν συζητάτε τα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης, καταλήγοντας σε έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης και επίλυσης των διαφωνιών, αλλά προπάντων δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα και μόνιμα δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Διεισδύουν μόνιμα τρίτα πρόσωπα στη σχέση σας, επηρεάζοντας την μεταξύ σας πορεία (φίλοι, οικογένεια, παράλληλες σχέσεις).

Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, αποφεύγοντας συστηματικά να επικοινωνήσεις ή να δεις τους φίλους ή την οικογένεια, είτε επειδή δεν σου βγαίνει η διάθεση, είτε επειδή δεν θέλεις να δώσεις δικαιώματα για σχόλια ή συμβουλές.

πηγή: oroskopos.gr

Συνέχεια άρθρου…

loading…

Source link