Αυτά που απαγορεύεται να κάνει στα σόσιαλ

4

Υπάρχει κάποιος λόγος που αυτές οι πλατφόρμες, ονομάζονται πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Στα σόσιαλ, λοιπόν, αναπαριστούμε συμπεριφορές της πραγματικής μας ζωής ή συμπεριφορές που θα θέλαμε να έχουμε στην προσωπική μας ζωή, σε λίγο πιο υπερβολικό βαθμό. Επομένως, από τη συμπεριφορά του στα σόσιαλ, μπορείς να συμπεράνεις κάποια πράγματα για την ιδιοσυγκρασία του στην πραγματική ζωή.

Ανεβάζει σέξι σέλφι
Δεν είναι απαραίτητα κακό να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, το πρόβλημα είναι η συχνότητα με την οποία τις ανεβάζει. Αν λοιπόν το κάνει συχνά, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Το ένα είναι να έχει ανάγκη για επιβεβαίωση και το άλλο είναι να θέλει να εντυπωσιάσει κάποια άλλη. Και τα δύο αυτά σημάδια προδίδουν έναν άνθρωπο όχι και τόσο κατάλληλο.

Τρολάρει τους πάντες
Το χιούμορ είναι καλοδεχούμενο όταν είναι έξυπνο και καλοπροαίρετο. Όταν ξεπερνάει τα όρια και γίνεται αγενές, χάνει το χιουμοριστικό του πρόσημο. Δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη από καθοδήγηση για να ξεφορτωθεί τα κόμπλεξ του. Αν δεν θέλεις να παίξεις τον ρόλο του ψυχολόγου ή του γονιού, καλύτερα να αποφύγεις (ερωτικά) αυτό το άτομο.

Δεν ασχολείται με εσένα
Μπορεί να κάθεται στο κινητό με τις ώρες, αλλά δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να ασχοληθεί και με εσένα. Για παράδειγμα, ανεβάζεις φωτογραφίες και δεν μπαίνει καν στον κόπο να πατήσει ένα like. Αν δεν ασχολείται γενικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι παράπτωμα, απλά δεν ασχολείται. Αν το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού του, τότε δεν βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο μεταξύ των δεκάδων δημοσιεύσεων που πατάει like, να μην πατήσει και στη δική σου.

Ασχολείται μόνο με το κινητό
Ξανά, υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να είναι εξαρτημένος/η από το κινητό του/της. Το δεύτερο σενάριο είναι να βαριέται όταν βρίσκεστε και να «σκοτώνει» τον χρόνο του στο κινητό του. Και στα δύο σενάρια πάντως ένα είναι το σίγουρο, αν μιλάτε και αντί να κοιτάει εσένα, κοιτάει το κινητό και το news feed του/της, τότε δεν τον λες και ευγενικό άνθρωπο που σέβεται τον συνομιλητή του.

Προσπαθεί να κρύψει τη σχέση σας
Ίσως ανέβασες μία φωτογραφία όπου είστε μαζί και εκείνος δεν θέλει να φαίνεται και στο δικό του προφίλ. Ίσως αρνείται να ανεβάσει εκείνος φωτογραφία που είστε μαζί. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις στις οποίες δικαιολογείται η επιθυμία του να μην φαίνεται η σχέση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αν δεν υπάρχει κανένας σαφής λόγος, δεν είναι λίγο ύποπτο;

Στα σόσιαλ, δεν τον/την αναγνωρίζεις
Είτε στα σόσιαλ σου φέρεται καλύτερα, είτε χειρότερα από ό,τι στην πραγματική ζωή, είναι δείγμα υποκριτή ανθρώπου. Γιατί να έχει διαφορετική συμπεριφορά; Θέλει να προβάλει κάποια συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω;  

Ανεβάζει φωτογραφίες όπου είναι σκουπίδι από το αλκοόλ
Αυτό είναι ξεκάθαρα σημάδι ανώριμου και λιγάκι ανεύθυνου ανθρώπου. Δεν είναι δα και λόγος χωρισμού, αλλά είναι λόγος για να το συζητήσετε. Δεν επηρεάζει μόνο τη σχέση σας, αλλά γενικότερα τη ζωή του/της – σκέψου να δει τις φωτογραφίες αυτές ο προϊστάμενός του/της ή ένας πιθανός προϊστάμενος πριν από μία συνέντευξη για δουλειά. Ένα σοβαρό άτομο δεν τα ρισκάρει αυτά.

Έχει πατήσει like σε ό,τι σέξι λογαριασμό υπάρχει
Κατ’ αρχάς είναι ντροπιαστικό για τον ίδιο/α να το κάνει αυτό και μετά για εσένα. Δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα; Μόνο να βλέπει γλουτούς θέλει;

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ