Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Αυτά τα τρία ζώδια “το έχουν” πολύ με το ψέμα

Αυτά τα τρία ζώδια “το έχουν” πολύ με το ψέμα

Έχουν τάσεις βαρόνου Μινχάουζεν και γενικά η ειλικρίνεια δεν είναι το φόρτε τους. Για διαφορετικούς λόγους και με άλλου είδους κίνητρα τα τρία ζώδια που ακολουθούν είναι πιο επιρρεπή στα ψέματα και δεν πρέπει να πέσεις από τα σύννεφα όταν έρθεις αντιμέτωπος με την αλήθεια. Γιατί καλώς ή κακώς (καλώς αν μας ρωτάς), αργά ή γρήγορα πάντα έρχεται στο φως.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μιλάμε για τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, και με διαφορά κιόλας. Ο κάβουρας (το σύμβολο του καρκίνου) περπατάει νύχτα, πλαγίως και αντίστοιχα ο καρκίνος ψεύδεται για αυτοπροστασία και για να μη χαλάσει τη βολή του. Λόγω άπειρης ανασφάλειας, συνήθως «εμπλουτίζουν» με ψέματα και υπερβάλλουν πάρα πολύ στα λεγόμενά τους και δε γίνονται πάντα αντιληπτοί επειδή συνήθως είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αν κάτι ισχύει για τους Διδύμους είναι ότι τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά με την προσαρμοστικότητα. Οπότε μην εκπλήσσεσαι όταν για να ελιχθούν, αλλάζουν και την αλήθεια προς συμφέρον τους. Συνήθως βέβαια το κάνουν για να υπάρχει ηρεμία, να τα πηγαίνουν καλά με όσους περισσότερους μπορούν και να αισθάνονται δημοφιλείς. Εκτός από ψέματα, επειδή μιλούν πολύ, είναι πηγές κουτσομπολιού, ενώ δεν ξεμένουν ποτέ από δικαιολογίες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν ανάγκη από την ισορροπία (ζυγαριά είναι, μην το ξεχνάμε αυτό) και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την εξασφαλίσουν στον εαυτό τους και να αισθάνονται άνετα. Άρα λοιπόν, όταν ψεύδονται το κάνουν από στρουθοκαμηλισμό, φυγοπονία και έλλειψη θάρρους. Σιχαίνονται τους διαπληκτισμούς, επομένως είναι ικανοί να πουν ψέματα μαμούθ αν ξέρουν πώς έτσι θα αποφύγουν να έρθουν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις που φοβούνται.

Εδω το βρηκαμε
#Αυτά #τα #τρία #ζώδια #το #έχουν #πολύ #με #το #ψέμα

Related posts

Τι γνώμη έχει το κάθε ζώδιο για τη «φιλία με πλεονεκτήματα»

admin

Τα ζώδια που λατρεύουμε να μισούμε

admin

Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τις σχέσεις του

admin

Γιατί δε θα σου απαντήσει στα μηνύματα το κάθε ζώδιο

admin

Ποια ζώδια τα ξαναβρίσκουν με πρώην

admin

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο σε μία κρίση

admin

Τι απολαμβάνει κάθε ζώδιο στο φλερτ

admin

Απλά πράγματα που θα απογειώσουν το σεξ

admin

Πώς σταματά κάθε ζώδιο να ενδιαφέρεται για τη σχέση του

admin

Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο

admin

Αυτό είναι το “κρυφό σου όπλο”, σύμφωνα με το ζώδιό σου

admin

Γιατί αρέσει σε κάθε ζώδιο να είναι single

admin