Γιόγκα για αρχάριους με μόνο 5€

0

Διάβασες τους σημαντικούς μας λόγους να ξεκινήσεις γιόγκα και το σκέφτεσαι, αλλά δεν θες να δεσμευτείς/ δεν έχεις χρόνο/ δεν ξέρεις αν είναι για σένα; Ένα αναγνωριστικό μάθημα είναι ό,τι πρέπει για να το διαπιστώσεις.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 18.00 στο The Cube Athens (Αιόλου 73, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0331 4704) θα μάθεις όλα όσα ήθελες πάντα να ξέρεις για την γιόγκα, θα δοκιμάσεις Πάνω Σκύλους-Κάτω Σκύλους και άλλες βασικές asanas (στάσεις είναι αυτές, μη λες ότι δεν σου τα είπαμε), θα αποκτήσεις τον έλεγχο της αναπνοής σου και θα διαπιστώσεις αν η γιόγκα –και η μέθοδος Iyengar, πιο συγκεκριμένα− είναι η κατάλληλη γυμναστική για σένα.

Η δασκάλα, Βανέσσα Σαττλέρ, παραδίδει μαθήματα γιόγκα εδώ και οκτώ χρόνια, τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα, έχει εκπαιδευτεί ως δασκάλα γιόγκα στην Ινδία, και επιμένει πως οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει γιόγκα –ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυσικής κατάστασης και προηγούμενης επαφής με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Κοινώς, δεν μας ενδιαφέρει αν το πιο εξτρίμ πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου είναι να ανέβεις σκάλες. Έλα όπως είσαι. Δεν χρειάζεσαι καν στρωματάκι, θα βρεις εκεί –αν έχεις βέβαια και θέλεις να το φέρεις, κανένα πρόβλημα.

Το μάθημα θα γίνει στα αγγλικά και γαλλικά (ευκαιρία να κάνεις και λίγη εξάσκηση) και θα διαρκέσει μία ώρα. Η συμμετοχή με προεγγραφή κοστίζει 5€, αν το αποφασίσεις τελευταία στιγμή και πας απροειδοποίητα 10€. Οι θέσεις είναι μόνο 12, οπότε φρόντισε έγκαιρα την προεγγραφή σου εδώ. 

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ