Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον/η πρώην

6

Για να έχεις κάνει κλικ σε ένα τόσο συγκεκριμένο θέμα, σημαίνει ότι το ένστικτό σου, σου λέει ότι ο/η σύντροφός σου σκέφτεται ακόμα την προηγούμενη σχέση. Μην σκας, μπορεί απλώς να είναι απωθημένο. Στην χειρότερη, θα διαπιστώσεις αν ο άνθρωπος σου κάνει για εσένα ή αν ήρθε η ώρα να τον αφήσεις να πάει στην/ον πρώην της/ου.

Έχει ακόμη νεύρα μαζί του/ης
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για να διαπιστώσεις αν ο σύντροφός σου έχει ξεπεράσει την πρώην σχέση του. Μία από αυτές είναι η αδιαφορία. Όταν ένας άνθρωπος παύει να είναι ερωτευμένος, σταματάει να ενδιαφέρεται, αποκτά τη νοοτροπία «περασμένα ξεχασμένα». Αν ο νυν σύντροφος σου νευριάζει ακόμα με την/τον πρώην του, η εξήγηση πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή.

Όλα τον/η θυμίζουν
Ίσως βρίσκει πολλά κοινά στην/-ον πρώην του με εσένα και σου τα αναφέρει συχνά. Αν η έκφραση «Ωχ αυτό το ____ , το είχε και η πρώην μου (όπου κενό βάλε κούρεμα, άρωμα, καπέλο κτλ)» σου ακούγεται οικεία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναπολεί την πρώην σχέση του/-ης.

Έχει επαφές με τα πρώην πεθερικά
Αναλογίσου ότι ακόμη και όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι χωρίζει, μοιραία η επαφή συζύγου με πεθερικά, χάνεται με τον καιρό.  Πώς γίνεται λοιπόν στην δική του/ης περίπτωση να υπάρχει επαφή και μάλιστα κάποιες φορές να την επιδιώκει;

Την παρακολουθεί στα σόσιαλ
Μπορεί να έχεις βρει στις αναζητήσεις το όνομα του/ης πρώην. Ίσως σου ήρθε ειδοποίηση στο fb ή στο Instagram ότι πατάει like. Χμμμ, κάτι βρωμάει.

Σας συγκρίνει
Ίσως σε συγκρίνει δίνοντας έμφαση στα θετικά χαρακτηριστικά της/του πρώην. Για παράδειγμα, μπορεί να σε ειρωνεύεται επειδή δεν ξέρεις να μαγειρεύεις και συμπληρώνει στο τέλος το πλέον εξοργιστικό «Η/Ο πρώην ήξερε». Από την άλλη, μπορεί να συγκρίνει και τα αρνητικά χαρακτηριστικά και να σου λέει πόσο τον/η εκνευρίζει όταν φέρεσαι όπως ο/η πρώην. Τότε σκοράρει διπλά, πληροί και την προϋπόθεση της σύγκρισης και την προϋπόθεση των νεύρων.

Αναπολεί συνέχεια αναμνήσεις
Ακούς συχνά για τα ταξίδια που είχαν πάει μαζί, έχεις πληροφορηθεί για τα όμορφα βιώματά τους, αλλά και για τα άσχημα. Το ζητούμενο σε μία καινούρια σχέση είναι να δημιουργείς αναμνήσεις, όχι να ζεις με τις παλιές.

Ακούς συχνά το όνομά του/ης
Όποτε συζητάτε για μουσική, σειρές, ταινίες, πολιτικά, έχει πέσει ουκ ολίγες φορές το όνομά της/ου στο τραπέζι. Μάλλον δεν την/ον αναφέρει επειδή είχε ενδιαφέρουσα άποψη, αλλά επειδή το όνομα του/της στροβιλίζει συνέχεια στο μυαλό του.

Μιλάνε, αλλά δεν σ’ το λέει
Κοίτα, ένα πρώην ζευγάρι δεν είναι κακό να μιλάει. Ίσα ίσα. Ωστόσο όταν έχουν προχωρήσει και οι δύο στις ζωές τους και κρύβουν από σχέση, φίλους και οικογένεια την μεταξύ τους επικοινωνία, σημαίνει ότι δεν νιώθουν άνετα με αυτό. Νιώθουν ότι αυτό που κάνουν είναι απαγορευμένο και κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Δεν πήρε εκείνος/η την απόφαση του χωρισμού
Μολονότι η σχέση τελείωσε, ο/η δική σου νυν αναρωτιέται ακόμη τι δεν έκανε σωστά και πως δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπαμε, όταν ξεπερνάς πραγματικά μία σχέση, δεν σε ενδιαφέρουν αυτά ή τουλάχιστον δεν αποτελούν πια αναπάντητα ερωτήματα. Δυστυχώς, αν τον/η ταλανίζουν αυτές οι σκέψεις, τρέφει ακόμη αισθήματα για τον/ην πρώην του.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ