Διάταγμα εναντίον Φαίδωνος και Sigma από τον Ούγγρο επενδυτή Sandor Kenyeres

Διάταγμα εναντίον του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και της ραδιοτηλεόρασης Σίγμα εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από αίτηση του Ούγγρου επενδυτή Σάντορ Κενγιέρες και της εταιρείας του Atum Develoments Limited.

Σύμφωνα με το προσωρινό διάταγμα, το οποίο στάληκε στο ΚΥΠΕ από τους δικηγόρους του Ούγγρου επενδυτή, «απαγορεύεται, μεταξύ άλλων, στον κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και στο Sigma Radio TV Public Limited, είτε από μόνοι τους είτε μέσω οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης είτε άλλως πως, να δημοσιεύουν ή προβαίνουν σε οποιοδήποτε δυσφημιστικό ή ψευδές ή μειωτικό ή απαξιωτικό ή χυδαίο σχόλιο (συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για δήθεν συσχέτισή τους με τη βιομηχανία παραγωγής πορνογραφίας) αναφορικά με τους ως άνω ενάγοντες Sandor Kenyeres και Atum Developments Limited, μέχρι νεωτέρας διαταγής του Δικαστηρίου».

Το διάταγμα εκδόθηκε στις 4 Οκτωβρίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Να σημειωθεί ότι ο Ούγγρος επενδυτής είναι συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο οποίος δραστηριοποιείται ήδη στην Πόλη Χρυσοχούς με ξενοδοχειακή μονάδα ενώ πρόκειται και για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την επένδυση μαμούθ στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου που προκάλεσε σάλο λόγω της ανακάλυψης αρχαιολογικών ευρημάτων που έβαλε μπλόκο στα σχέδια.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link

Αφήστε μια απάντηση