Διευθυντής δε δέχεται στο σχολείο 18χρονο με ειδικές ανάγκες

Καταγγελία που έφθασε στα χέρια του Γιώργου Λιλλήκα – Διευθυντής δε δέχεται στο σχολείο 18χρονο με ειδικές ανάγκες – Εκτός σχολείου ο νεαρός για ένα μήνα

Μία καταγγελία που δεν τιμάει καθόλου την κυπριακή κοινωνία έφθασε στα χέρια του υποψήφιου για τις Προεδρικές εκλογές και Προέδρου της Συμμαχίας, Γιώργου Λιλλήκα.

Πρωταγωνιστές της ντροπιαστικής ιστορίας είναι ένας διευθυντής σχολείου το οποίο διαθέτει μονάδα ειδικής αγωγής και ένας 18χρονος με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Λιλλήκας ο 18χρονος αντιμετώπιζε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα στο σχολείο που φοιτούσε και έτσι με τη συγκατάθεση και του σχολείου, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο.

Δυστυχώς όμως βρήκε τις πόρτες κλειστές καθώς ο διευθυντής του άλλου σχολείου αρνείται να το αποδεχτεί μέσα στο σχολείο με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να αποδέχεται παιδία που έρχονται από το άλλο σχολείο.

Η οικογένεια του 18χρονου, όπως ανέφερε ο κ. Λιλλήκας, αδυνατεί να βοηθήσει το παιδί διότι οι γονείς είναι εργαζόμενοι.  Ο ίδιος προτίθεται να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Παιδείας σήμερα ώστε να αποκατασταθεί το παιδί στο σχολείο αλλά και γιατί όπως αναφέρει θα πρέπει να υπάρξουν και πειθαρχικές επιπτώσεις σε εκείνους που ευθύνονται και άφησαν το παιδί για ενάμιση μήνα εκτός σχολείου.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link

Αφήστε μια απάντηση