Ελεύθεροι 5 από τους υπόπτους στο σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα. Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΤΕΠΑΚ

2
Ελεύθεροι 5 από τους υπόπτους στο σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα. Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΤΕΠΑΚ

Ελεύθεροι οι 5 από τους 14 υπόπτους στην υπόθεση με τα ερευνητικά προγράμματα – Κάποιοι εξ αυτών θα κατηγορηθούν γραπτώς με το πέρας των εξετάσεων – Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση – Δεν παρουσιάζεται κανένας σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού

Οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης που αφορά το σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, δε θα παρουσιάσουν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού τους τέσσερις που είχαν τεθεί το Σάββατο υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών, το διάταγμα κράτησης των οποίων εκπνέει σήμερα.

Στο μεταξύ, ελεύθερη αφέθηκε μία ακόμα εκ των υπόπτων το διάταγμα κράτησης της οποία έληγε την Κυριακή. Πρόκειται για τη συμβία ενός εκ των παιδιών της φερόμενης ως εγκεφάλου στην υπόθεση Ροζίτα Παυλίδου.

Οι 5 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς, κάτι ωστόσο που δεν αποκλείεται να γίνει με το πέρας των εξετάσεων.

Μέχρι την Κυριακή, οπότε και εκπνέει το διάταγμα κράτησης και των υπολοίπων που τελούν υπό κράτηση, δεν αποκλείεται να αφεθούν ελεύθερα και άλλα πρόσωπα, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε αυτό δε σημαίνει ότι απαλλάσσονται των ευθυνών τους και δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν στη συνέχεια.

Η Αστυνομία αναμένεται σύντομα να προχωρήσει σε καταχώρηση της υπόθεσης.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link