Επιχείρησε να προσπεράσει στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών και προκάλεσε καράμπολα με 4 οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό – Με 4 οχήματα – Ελλαδίτισσα επιχείρησε να προσπεράσει στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών – Στο Νοσοκομείο 34χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19.20, γυναίκα οδηγός, ενώ κινείτο με βόρεια κατεύθυνση στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών παρά το φράγμα των Πολεμιδιών, επιχείρησε να προσπεράσει αρθρωτό όχημα το οποίο ρυμουλκούσε καρότσα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με σαλούν όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, το οποίο οδηγούσε 34χρονος από τη Βουλγαρία έχοντας δύο συνεπιβάτες 65 και 50 ετών.

Λόγω της σύγκρουσης το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα από την Ελλάδα κινήθηκε προς το πλάι και συγκρούστηκε πλευρικά με το αρθρωτό όχημα καθώς και με 4ο διερχόμενο όχημα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ο 34χρονος βούλγαρος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού φέροντας κάταγμα κνήμης.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link