Ζωδια:

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα αλλάξει αρκετά την ψυχολογία μας, κυρίως γιατί θα έρθει σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, θα αρχίσει σταδιακά να διορθώνει τα επικοινωνιακά τερτίπια, της τελευταίας περιόδου.

ΚΡΙΟΣ: Με την ορθή πορεία του Ερμή στα οικονομικά σας θέματα, θα έχετε και πάλι ευνοϊκές προοπτικές σε ότι αφορά τα εισοδήματα σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει μία μικρή αλλαγή και ίσως να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ορθή πορεία του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επαναφέρει σε μία τάξη τα προσωπικά σας θέματα. Παρεξηγήσεις και καταστάσεις που σας έφεραν ένα συναισθηματικό αλαλούμ, αρχίζουν σιγά, σιγά να ισορροπούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, συναντά τον Δία, όπου και σας κάνει αρκετά πιο αισιόδοξους και φροντίζει την συναισθηματική σας ζωή. Η ορθή πορεία του Ερμή, τακτοποιεί επαγγελματικά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής τελείωσε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι θα αρχίσει σταδιακά, η απαλλαγή από καταστάσεις και πρόσωπα που σας δημιουργούσαν κακή αίσθηση.

 

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τα νέα σας ξεκινήματα και σας δημιουργεί μία πολύ καλή αίσθηση σε ότι καινούρια σχέδια κάνετε. Οικογενειακές υποθέσεις θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή πορεία σε υποθέσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό. Θα επανέλθουν καταστάσεις και πρόσωπα στην καθημερινότητα σας, που θα ευνοήσουν τα σχέδια σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να ευνοούνται από κάποιες καθυστερήσεις που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Πολύ πιθανόν να βάλετε σε πρόγραμμα μια μετακίνηση για τις ημέρες των εορτών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ορθή πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα αρχίσει σταδιακά να τακτοποιεί υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει για κάποιους λόγους. Οικονομικά καλά νέα θα υπάρχουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θα έρθει σε επαφή με τον ευεργετικό Δία και θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Οικονομικά θέματα θα μπορέσουν να λυθούν από το επόμενο διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και η ψυχολογία σας έχει κάποια σκαμπανεβάσματα σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάποια άγχη και να κάνετε αισιόδοξες συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει ευχάριστες συνθήκες εφόσον θα περιορίσει κάποιες καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ένα επαγγελματικό θέμα αρχίζει να λειτουργεί με τον πιο σωστό τρόπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Επαγγελματικά θέματα θα ευνοηθούν από την συνεργασία της Σελήνης και του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο ταξίδι ή θα τακτοποιήσετε ένα νομικό θέμα.

Το βρήκαμε εδώ