ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Ιδού η αξιοκρατία της Κεραμέως – «Βόλεψε» την συνεργάτιδα της στο…

0

Είναι απαράδεκτη η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως(που αναφέρεται συχνά στην αξιοκρατία)  να διορίζει την συνεργάτιδα της κ. Λυτρίβη Ιωάννα Διευθύνοντα Σύμβουλο στον (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Θα είχε κάποια δικαιολογία η Υπουργός  αν η κ. Λυτρίβη Ιωάννα είχε κάνει παρεμφερείς σπουδές με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Δυστυχώς η υποψήφια είναι τελείως άσχετη με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) που είναι η Συμβουλευτική και ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Σύσσωμη  η Αντιπολίτευση οφείλει να ζητήσει από την Υπουργό Παιδείας να δώσει όλα τα Βιογραφικά των Υποψηφίων για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στη δημοσιότητα και εάν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι που οι σπουδές τους συνάδουν με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) να  ζητήσει την αποπομπή της κ. Κεραμέως από τον κ. Μητσοτάκη ως καθαρά προσωπική της συμφεροντολογική επιλογή.

Αν δε αποδειχθεί ότι υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι που έχουν ανάλογα προσόντα που απαιτεί ο (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) οφείλει από μόνος του άμεσα ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει την κ. Κεραμέως ,  αν θέλει να διατηρήσει το κύρος του, και να μην κατρακυλήσει μαζί με την κ. Κεραμέως, στον κατήφορο της αναξιοπιστίας και αναξιοκρατίας. Στην παιδεία κ. Πρωθυπουργέ μπορεί να μην δίνονται τα ανάλογα κονδύλια , ας διατηρήσει τουλάχιστον το προσόν της αξιοκρατίας, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε ζούγκλα.

Ευτυχία Παπασταύρου.

Source link
Άρθρο απο την σελίδα makeleio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ