Καταζητείται τραπεζική υπάλληλος στη Λεμεσό… Υπεξαίρεσε 102 χιλ. ευρώ από λογαριασμό πελάτισσας της

4
Καταζητείται τραπεζική υπάλληλος στη Λεμεσό… Υπεξαίρεσε 102 χιλ. ευρώ από λογαριασμό πελάτισσας της

 Με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς. Μια παροιμία που ταιριάζει γάντι σε μίαν εκ των υποθέσεων που έχει ενώπιον του το ΤΑΕ Λεμεσού. Τραπεζική υπάλληλος φέρεται να υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από πελάτισσα της – Παραπονούμενη και φερομένη δράστης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις – Καταζητείται η 53χρονη υπάλληλος ΣΠΕ της επαρχίας Λεμεσού

Σε λάθος άτομο φαίνεται ότι εμπιστεύτηκε τη διαχείριση του τραπεζικού της λογαριασμού της 61χρονη πρώην τραπεζική υπάλληλος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης στην Αστυνομία, 53χρονη τραπεζική υπάλληλος με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις «έβαλε χέρι» στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η 61χρονη, η οποία διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό σε συγκεκριμένο Συνεργατικό Ίδρυμα της επαρχίας Λεμεσού, εμπιστεύτηκε τη φίλη ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να διαχειρίζεται τον λογαριασμό της.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η 53χρονη προσκόμισε αποδείξεις που αποδείκνυε στην 61χρονη ότι στον λογαριασμό υπήρχαν χρήματα. Ωστόσο όταν η 61χρονη μετέβη στο τραπεζικό ίδρυμα για να ενημερωθεί για τον λογαριασμό της διαπίστωσε ότι από αυτόν απουσίαζε το χρηματικό ποσό των 102.000 ευρώ.

Τότε ζήτησε εξηγήσεις από την 53χρονη, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπεξαίρεσε το ποσό, και πήρε την υπόσχεση ότι τα χρήματα θα επιστραφούν. Κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η 61χρονη να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία εναντίον της 53χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link