ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! Αναγνώστης του makeleio.gr μας γράφει και μας λέει ότι…

7

Μήνυμα αναγνώστη του makeleio.gr για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τις ειδήσεις και όλες τις ενημερώσεις που μας παρέχεται μιας και η ενημέρωση στην Ελλάδα δύσκολα μαθαίνεται με ειλικρίνεια, σας διαβάζω και σας παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια και συμφωνώ μαζί σας τόσο για το πάθος σας όσο και για τον Πατριωτισμό σας και πάνω από όλα για την αυθεντικότητά σας. Μια επισύναψη όμως για το θέμα και το Ποστ για τον Κ. Βελόπουλο και διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος η αντιλήφθηκα λανθασμένα. Ο Κ Βελόπουλος αναφέρεται για τον Σύριζα πως πρέπει να σταματήσουν να λένε ότι είναι ακροδεξιοί η φασίστες αυτοί που δεν συμφωνούν για τις Πρέσπες όπως και αυτοί από την μεριά τους λένε πως δεν είμαστε προδότες που δώσαμε το όνομα της Μακεδονίας μας.
Νομίζω ότι βγαίνει λανθασμένο μήνυμα.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Με εκτίμηση Νικόλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ «Mυλωνάκη, μας απογοήτευσες. Συνταγματάρχη , το’ ριξες στο βουνό το ελικόπτερο». Πολλά τηλέφωνα για τον σχολιασμό στο απαράδεκτο βίντεο Βελόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ». ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Source link
Άρθρο απο την σελίδα makeleio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ