Κλασικές ανασφάλειες γυναικών για τις οποίες οι άνδρες αδιαφορούν

7

Είναι οι καθημερινές ανασφάλειες που απασχολούν το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών. Ανασφάλειες που δημιουργήθηκαν από στερεότυπα; Κοινωνικά πρότυπα; Δεν θα εξετάσουμε στην παρούσα φάση την πηγή του προβλήματος, αλλά τι λένε οι άνδρες για το θέμα.

Στο σεξ, όταν η γυναίκα είναι από πάνω
Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις κοιλίτσα, δεν τους ενδιαφέρει πώς φαίνεσαι. Εκείνη τη στιγμή τους νοιάζει μόνο το σεξ.

Την αίσθηση χιούμορ
Αν είσαι αστεία, αυτό είναι θεμιτό, αν δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ, δεν χρειάζεται να πιεστείς. Αν έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ, μην την κρύβεις. Τι νομίζεις; Ότι σε μία παρέα ανδρών είναι όλοι αστείοι;

Για το χτένισμά σου
Άκουσες ποτέ κανέναν άντρα να λέει «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή έτσι που είναι ξεμαλλιασμένη». Η έκφραση αυτή αγγίζει τα όρια επιστημονικής φαντασίας. Ίσα-ίσα σε πολλούς αρέσει το ατημέλητο λουκ.

via GIPHY

Αυτό το ένα σπασμένο νύχι
Πολλές φορές θα έχεις δείξει στο δικό σου τον δείκτη του χεριού σου λέγοντας «Κοίτα τι έπαθα!». Έχεις παρατηρήσει πόσο συγκεντρωμένος κοιτάει το δάχτυλό σου, αλλά ταυτόχρονα είναι και λίγο κενό; Είναι επειδή δεν το έχει δει και δεν τον νοιάζει κιόλας.

Το μέγεθος του πέλματος
Οι ποδολάγνοι εξαιρούνται από αυτό, αλλά οι υπόλοιποι, πραγματικά δεν παρατηρούν αν φοράς 39 ή 40.

via GIPHY

Τους πόρους
Ναι, οι πόροι σου είναι διεσταλμένοι και ίσως να χρειάζεσαι καθαρισμό. Ξέρεις από πότε έχει να κάνει ο δικός σου καθαρισμό; Από το Λύκειο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν βλέπει τίποτα.

Για τις φακίδες
Σε άλλους αρέσουν, άλλοι τις βρίσκουν αδιάφορες. Κανείς όμως δεν έχει πει «Ίου, φακίδες». Τουλάχιστον από όσα έχουμε ακούσει εμείς.

via GIPHY

Ασσυμετρίες στο στήθος
Η μία ρώγα κοιτάει πιο ψηλά, η άλλη πιο χαμηλά. Οι μαστοί έχουν διαφορά μεγέθους. Και; Κανείς άνθρωπος δεν είναι απόλυτα συμμετρικός, το στήθος σου θα τη γλίτωνε; Επιπλέον, πιστεύεις τις στιγμές που το βλέπει γυμνό, συγκρίνει το ένα με το άλλο;

Τις γραμμές του εσωρούχου πάνω από το παντελόνι
Αν υπάρχει κάποιος άντρας που δεν του αρέσει αυτό, μάλλον έχει αδερφή. Οι υπόλοιποι απλώς παρατηρούν το περιεχόμενο.

via GIPHY

Ξηρό πέλμα
Ξανά, αν ο άνθρωπος δεν είναι ποδολάγνος, δεν τον ενδιαφέρει αν έχεις βάλει βούτυρο καριτέ στα πόδια σου.

Με τα λεπτά χείλη
Κανείς δεν είναι τέλειος-αυτό το γνωρίζει ο δικός σου. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις και καλοσχηματισμένους γλουτούς και στητό στήθος και ζυγωματικά έντονα και σχιστά μάτια και σαρκώδη χείλη. Εξάλλου το υαλουρονικό στα χείλη, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει σε επέμβαση.

Με το χνουδάκι στο πρόσωπο
Δεν εννοούμε χνουδάκι Θ. Κολοκοτρώνη, αλλά αυτήν την αχνή τρίχα που βλέπεις μόνο εσύ. Χαλάρωσε, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να κάνεις πλουσιότερη την αισθητικό σου.

Τα αέρια που αποβάλλεις
Δεν είναι όλοι οι τρόποι αποβολής αερίων, όπως στις ταινίες. Είσαι άνθρωπος και δεν κλάνεις φούσκες που αν τις σκάσεις μυρίζουν λεβάντα. Εντάξει, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις, αλλά είναι πιο επικίνδυνο να κρατιέσαι. Και για την υγεία σου, και για μεγαλύτερη πορδή.

Αν επαναλάβεις το ίδιο ντύσιμο
Ίσως να μην το θυμάται, ίσως και να το θυμάται. Ένα είναι το σίγουρο, δεν τον ενδιαφέρει.

Το γεύμα σου
Φάε αυτό που θες. Δεν χρειάζεται να τρως συνέχεια σαλάτες και στα κρυφά να καταπίνεις δύο σουβλάκια.

via GIPHY

Ραγάδες
Ραγάδες έχουν όλοι. Όπου «απλώνεται» γρήγορα το δέρμα, δημιουργούνται ραγάδες. Και προφανώς στην εφηβεία θα αποκτήσεις κάποιες.

Αν γίνεις συναισθηματική
Πολλές γυναίκες ζητούν συγγνώμη αν συγκινηθούν και κυλήσει και καμιά σταγόνα δάκρυ. Αν δεν το κάνεις ανά μία ώρα, γιατί να ζητήσεις συγγνώμη; Αντιθέτως, βοηθάς τον σύντροφό σου να ανοιχτεί, ρίχνοντας τους δικούς σου τοίχους.

Το κενό μεταξύ των μηρών
Τι πειράζει αν δεν το έχεις; Ίσως είναι η πιο βλακώδης μόδα του 2013. Την καταδικάζουμε.

via GIPHY

Σημάδι από εγχείρηση ή τομή
Έκανες κάποια επέμβαση όταν ήσουν μικρή, σου έκαναν ράμματα και έχεις τώρα αυτό το σημάδι. Αν κάποιος το βρίσκει αντιαισθητικό, αυτή είσαι μόνο εσύ και σε συμβουλεύουμε να αγαπήσεις την τομή

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ