ΚΟΣΜΟΣ :Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου

6

ΚΟΣΜΟΣ :

Έκρηξη, μετρό, Λονδίνο,

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί στον σταθμό του Μετρό Πάρσονς Γκριν στο δυτικό Λονδίνο, μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί στο τμήμα από το Earls  Court έως το Wimbledon.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο τραβήχτηκε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε βαγόνι του μετρό του Λονδίνου.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter φαίνεται μία τσάντα να καίγεται, ενώ όλοι οι επιβάτες έχουν απομακρυνθεί. Επίσης, φαίνονται οι πόρτες του βαγονιού να κλείνουν, σε μία προσπάθεια να προστατευτούν οι επιβάτες που βρίσκονται ακόμη στην πλατφόρμα.

Έκκληση για ηρεμία απηύθυνε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον.

«Φοβάμαι ότι οι πληροφορίες μου είναι περιορισμένες και είναι πραγματικά σημαντικό να μην κάνουμε εικασίες αυτή τη στιγμή. Προφανώς, όλοι πρέπει να διατηρήσουν την ηρεμία τους και να συνεχιστεί η ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όσο φυσιολογικοί μπορεί να είναι. Από όσο καταλαβαίνω, η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών και η TfL έχουν αναλάβει την υπόθεση και θα ενημερώσουν τους ιστοτόπους τους, καθώς και για το πότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες», είπε ο υπ. Εξωτερικών στο Sky News.

Source link