ΚΟΣΜΟΣ :Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση στο Λονδίνο

11

ΚΟΣΜΟΣ :Βρετανία: Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση στο Λονδίνο

Ένας δεύτερος άνδρας συνελήφθη σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο άνδρας, που είναι 21 ετών, συνελήφθη στο δυτικό προάστιο Χάουνσλοου του Λονδίνου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Κρατείται βάση του Τρομοκρατικού Νόμου της Βρετανίας και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση έρχεται ως συνέχεια της σύλληψης 18χρονου στο λιμάνι του Ντόβερ και των ερευνών που έκανε η αστυνομία στην περιοχή Σάνμπερι-ον-Τέιμς, περίπου 20 χλμ. νοτιοδυτικά του Λονδίνου, εκκενώνοντάς την εν μέρει και δημιουργώντας έναν κλοιό ασφαλείας σε ακτίνα 100 μέτρων γύρω από ένα σπίτι, προκειμένου να διεξαγάγει έρευνα.

Το Χάουνσλοου απέχει περίπου τέσσερα μίλια από το Σάνμπερι όπου η αστυνομία έκανε έφοδο και ερεύνησε ένα κτίριο χθες σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση.

Εν τω μεταξύ ο Ντόναλντ Τραμπ με Τweet του, έριξε ευθύνες στη Σκότλαντ Γυαρντ, λέγοντας πως ο 18χρονος πρώτος συλληφθείς, ουσιαστικά ήταν γνωστός στις αρχές για την εν γένει προβληματική του συμπεριφορά. Μάλιστα υπονοεί ότι ήταν στα χέρια της υπηρεσίας πριν από μέρες και αφέθη ελεύθερος.

Πηγή: Daily Mail


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 11:22

Source link