Κρίνονται όλα την Κυριακή για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

2

 

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ιστορική συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή το πρωί οπότε και θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Χωρίς οριστική συμφωνία, αλλά σε πολύ καλό κλίμα και με καλή διάθεση από τις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο για την οριστική αλλαγή σκυτάλης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περισσότερες από δύο ώρες μαζί με τους συνεργάτες τους όλα τα θέματα που αφορούν την πράσινη ΠΑΕ, όπως φυσικά και το ζήτημα του χρέους για το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος είναι θετικός να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι του.

Πληροφόρηση για τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι δεν υπάρχει, όμως είναι λογικό πως για ένα τόσο μεγάλο deal προκύπτουν και ορισμένες διαφορές.

Γι΄ αυτό τον λόγο, λοιπόν, η Κυριακή θεωρείται κρίσιμη μέρα, καθώς εκεί θα διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών μπορούν να γεφυρωθούν ή όχι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η συνάντηση Γιαννακόπουλου και Αλαφούζου κινήθηκε στην θετική κατεύθυνση, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από το νέο ραντεβού που ορίστηκε σε λιγότερες από 36 ώρες.

Source link