Κυπρος – Πολίτικη: Παράπονα και από τον Οζγκιουργκιούν για την έκθεση του ΓΓ

Κυπρος – Πολίτικη:

Μετά την αντίδραση από τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη

Η προσπάθεια στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για τις καλές του υπηρεσίες για την εξισορρόπηση της άδικης και αρνητικής στάσης της ε/κ πλευράς με την ειλικρινή και γενναιόδωρη στάση της τουρκικής πλευράς είναι απαράδεκτες, ανάφερε σε γραπτή δήλωση το «πρωθυπουργικό γραφείο».

Μετά την αντίδραση από τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη προχθές και την αντίδραση του «υπουργείου εξωτερικών» χθες, αργά το απόγευμα της Τετάρτης στη δήλωση του «πρωθυπουργικού γραφείου» αναφέρει ότι η έκθεση αυτή του ΓΓ του ΟΗΕ για την κατάρρευση της διαδικασίας διαπραγματεύσεων δεν διαφέρει από τις προηγούμενες εκθέσεις του ΟΗΕ. «Με έκπληξη βλέπουμε πως η έκθεση παραβλέπει τις πραγματικότητες».

Κάνει επίσης λόγο σε νέες καιροσκοπικές τακτικές της ελληνικής και ε/κ πλευράς καθημερινά και επικρίνεται το ότι στην έκθεση δεν γίνεται αναφορά στην απόρριψη εκ μέρους της ε/κ πλευράς της εκ περιτροπής προεδρίας παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει νωρίτερα και στην επιμονή της σε μηδενικά στρατεύματα και μηδενικές εγγυήσεις που είναι απαράδεκτα.


o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link

Αφήστε μια απάντηση