Μήπως θέλει να απατήσει τη σχέση του μαζί σου;

3

Όταν ένας άντρας έχει κοπέλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι της είναι και πιστός. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εσύ όμως δεν είσαι σίγουρη αν σε φλερτάρει ή αν απλά θέλει να είστε φίλοι. Ίσως κι αυτός δεν είναι, αλλά οι κινήσεις του εκφράζουν τα πραγματικά θέλω του.

Το γεγονός ότι είναι απαράδεκτος, το ξέρεις, δεν χρειάζεται να σ’ το επισημάνουμε. Θέλεις όμως να ξεκαθαρίσεις μέσα στο κεφάλι σου ποιες οι προθέσεις του, είτε για να θέσεις τα όριά σου, είτε για να το προχωρήσεις. Το οποίο δεν συνιστούμε, δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση αυτής της κοπέλας.

Το αισθάνεσαι

Το ένστικτο είναι ο καλύτερος κριτής σε τέτοια θέματα. Το πρόβλημα είναι ότι το προσπερνάμε, δεν το λαμβάνουμε υπόψη και κάποιες φορές καταλήγουμε σε λάθος συμπεράσματα. Αν νιώθεις ότι σου μιλάει γλυκά, ότι προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να σε αγγίζει, στο πλαίσιο των απώτερων σκοπών, τότε μάλλον έχεις δίκιο.

 Σου λέει ότι έχει κοπέλα, αλλά ταυτόχρονα σε φλερτάρει

Σαφώς και δεν έχει πρόβλημα να μάθεις ότι έχει κοπέλα. Για την ακρίβεια θέλει κιόλας να στο υπενθυμίσει. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλει να γίνει κάτι μεταξύ σας, αλλά δεν θέλει να τον πάρεις στα σοβαρά. Βασικά, έχε στο νου σου πως, ό,τι και να συμβεί, προσπαθεί να σου πει να μην κολλήσεις μαζί του.

Εμπλέκεται πολύ

Όταν ένας τύπος ξεκινά μία συζήτηση μαζί σου και το προσπαθεί πολύ τότε, ενδιαφέρεται. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και τον δικαιολογούμε, προσπαθεί να σε προσεγγίσει. Δεν έχει φιλικούς σκοπούς, ενδιαφέρεται για εσένα σα γυναίκα. Δεν έχει σημασία το αντικείμενο συζήτησης, αλλά το γεγονός ότι θέλει να σε εντυπωσιάσει, είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι έχει την περιέργεια να σε γνωρίσει.

Αποφεύγει να μιλήσει για τη σχέση του 

Ενώ είχε πολλές αφορμές να σου πει για την κοπέλα του, αποφεύγει να το αναφέρει. Παρόλα αυτά ξέρει ότι εσύ γνωρίζεις για την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε κάτι πιο σοβαρό μαζί σου, θα το συζητούσε άμεσα, πριν προβεί σε κάποια κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο σου λέει έμμεσα ότι θέλει απλά μια περιπετειούλα.

Στο λέει ξεκάθαρα 

Εδώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Σου λέει ότι έχει κοπέλα, αλλά θέλει να γίνει κάτι μεταξύ σας. Δεν θέλει να το συζητήσει περαιτέρω, ώστε να συνειδητοποιήσεις πώς σε βλέπει. Πιθανότατα θέλει μια παράλληλη σχέση.

Φοβού τους Δαναούς

Όλη την ώρα σου κάνει φιλοφρονήσεις. Παρατηρεί όλες τις μικρές αλλαγές στην εμφάνιση σου, επικροτεί τις απόψεις σου, λέει συνέχεια πόσο όμορφη είσαι και πόσο ωραία τα λες. Τα κομπλιμέντα δεν είναι κάτι μεμπτό, αλλά όταν γίνονται συνέχεια, είναι σημάδια ότι σε θέλει.

Κρύβει τη γνωριμία σας 

Μπορεί να δουλεύετε μαζί, μπορεί να είσαι φίλη του κολλητού του, αλλά η κοπέλα του δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή σου. Λίγο ύποπτο δεν είναι; Η απάντηση είναι προφανής, δεν θέλει να ξέρει η κοπέλα του για εσένα, γιατί έχει χεσμένη τη φωλιά του.

Μιλάει για τα προβλήματα στη σχέση του

Συνήθως οι άνδρες δεν μιλούν για τα προβλήματα στη σχέση τους, ούτε καν στους ίδιους τους, τους κολλητούς. Όταν ένας άνθρωπος μιλάει για τα θέματα που αντιμετωπίζει στη σχέση του, ψάχνει δικαιολογίες να απενοχοποιήσει τις πραγματικές του προθέσεις. Αυτός ο τύπος θέλει μία έξοδο διαφυγής από τη σχέση, είτε αυτή είναι προσωρινή είτε τελειωτική.

Ζηλεύει τους άνδρες τριγύρω σου

Αν είσαι μόνη σου αυτόν τον καιρό, λογικά θα υπάρχουν άνθρωποι που σε φλερτάρουν. Και εννοείται, οι άντρες μπορεί να ζηλεύουν και χωρίς λόγο, επί παραδείγματι επειδή ο τύπος που στην πέφτει έχει πιο γυμνασμένους κοιλιακούς, αλλά αν βρίσκονται σε σχέση, τότε αυτό είναι κάπως ύποπτο.
Tip: Η ζήλεια μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους. Συχνά εκφράζεται και με την πρόταση «Δεν είναι αυτός για εσένα». Δεκτό, αλλά ούτε αυτός;

Προσπαθεί να περάσει χρόνο μόνος του μαζί σου

Είστε στην ίδια παρέα; Σου ζητάει να πάτε μαζί μέχρι το περίπτερο ή μέχρι το μπαρ για μπύρες. Δεν είστε; Σου προτείνει να δείτε το καινούριο Game Of Thrones που άργησε να δει. Δεν άργησε να το δει επειδή είχε δουλειές, μπορεί να το έχει δει ήδη. Θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι. Ή στο πάτωμα.

 Έχει το κινητό του μπρούμυτα

Το τελευταίο που θα ήθελε να δεις είναι ένα γούτσου αυτοκόλλητο από την κοπέλα του ή αυτόν να λέει «Και εγώ σ’αγαπώ μωράκι». Αν παρ’ όλα αυτά το σηκώνει και οι απαντήσεις του είναι γρήγορες και μονολεκτικές, πάλι τον τρώει ο ποπός του.

Σε παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορεί μπροστά σου να πετάει χαρταετό, αλλά όταν αποχωρίζεστε ξεκινά το στενό ιντερνετικό μαρκάρισμα. Πατάει like σε όλες τις φωτογραφίες και βλέπει όλα τα stories σου. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί τσακωμοί ζήλειας των ζευγαριών ξεκινάνε με το «Γιατί της πάτησες like;» Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

 

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ