Μείωση του κύκλου σπουδών της Ιερατικής Σχολής σε τρία χρόνια

Τη μείωση του κύκλου σπουδών της Ιερατικής Σχολής σε τρία χρόνια αποφάσισε σήμερα η Ιερά Σύνοδος.

Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου αναφέρει πως συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρία υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και συνέχισε τη συζήτηση για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ιερατικής Σχολής “Απόστολος Βαρνάβας”.

Οπως σημειώνεται, λόγω της παράλληλης λειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου, αποφασίστηκε, κατ` αρχήν, η μείωση του κύκλου σπουδών της Ιερατικής Σχολής σε τρία χρόνια. Αναφέρεται ακόμη πως θα δίδεται μεγαλύτερο έμφαση στα γλωσσικά και λειτουργικά μαθήματα.

Επίσης η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο και τον Διευθυντή της Θεολογικής Σχολής για όσα αφορούν την Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου και ο Διευθυντής της Σχολής απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων των μελών της Ιεράς Συνόδου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link

Αφήστε μια απάντηση