Με νέες μαρτυρίες που τους «δείχνουν» ξανά στο δικαστήριο οι 6 για το σκάνδαλο με τα ερευνητικά

8
Με νέες μαρτυρίες που τους «δείχνουν» ξανά στο δικαστήριο οι 6 για το σκάνδαλο με τα ερευνητικά

Σε βάθος η διερεύνηση… εξασφαλίζονται μαρτυρίες για την εμπλοκή μερικών εκ των υπόπτων στο φαγοπότι με τα ερευνητικά προγράμματα – 6 πρόσωπα ξανά ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση διαταγμάτων κράτησης – Απολύθηκαν 8 μέχρι στιγμής οι έρευνες για τους οποίους ολοκληρώθηκαν

Περαιτέρω μαρτυρίες για την εμπλοκή κάποιων εκ των υπόπτων στο φαγοπότι με τα ερευνητικά προγράμματα σε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι ανακριτές της υπόθεσης. Νέες μαρτυρίες -οι οποίες αφορούν την εμπλοκή τους τόσο στα 23 ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ όσο και στα άλλα 4 του Ωκεανογραφικού- και αναμένεται να παρουσιαστούν το πρωί της Κυριακής ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα παρουσιαστούν ξανά 6 από τους υπόπτους, για τους οποίους θα ζητηθεί η ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης.

Οι 6 που θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου:

-H 57χρονη Ροζίτα Παυλίδου (φερόμενη ως εγκέφαλος της υπόθεσης)

-Ο 41χρονος καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου

-Ο 38χρονος γιος της Ροζίτας Παυλίδου

-Ο 60χρονος Αναπληρωτής Διευθυντής του Ωκεανογραφικού Κέντρου

-Ο 61χρονος Ανώτερος Λειτουργός του Πανεπιστημίου Κύπρου

-Ο 41χρονος Διευθυντής Εταιρείας

Οι έρευνες για τους 6 συνεχίζονται ώστε να διασαφηνιστεί το μέγεθος της εμπλοκής τους και ο ακριβής τρόπος δράσης τους. Στο μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι 8 ύποπτοι, ενώ δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν γραπτώς σε κατοπινό στάδιο. Οι ανακριτές αναμένεται να καταχωρήσουν σύντομα την υπόθεση.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link