ΜΟΔΑ :Fishnets Rules: Πώς να φορέσεις το καλσόν-δίχτυ τώρα που ήρθε το φθινόπωρο

9

ΜΟΔΑ :

Έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι τα fishnets (καλσόν-δίχτυ) είναι μία από τις πιο sexy και retro τάσεις της περασμένης σεζόν. Αλλά αυτό δεν το κατατάσσει αυτόματα στη λίστα με τα «ξεπερασμένα» αξεσουάρ καθώς θα φορεθεί και αυτό το φθινόπωρο με φορέματα, φούστες αλλά και μέσα από τζιν. Τα πιο fashionable accounts μάλιστα στο Instagram έχουν δείξει ήδη τον τρόπο να το βάλει με denim παντελόνια και να κάνεις τις πιο fashion forward εμφανίσεις. Η μικρή λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις αν το βάλεις και εσύ με αυτόν τον τελευταίο τρόπο είναι να είναι να αφήσεις τα fishnets σου να βγουν έξω από τζιν σου, πάνω από τον αφαλό σου, ακόμα και αν αυτό είναι ψηλόμεσο.
Schermata 2017 02 17 alle 11.44.41 1
Hailey Baldwin
Αν βλέποντας τις φωτογραφίες των celebrities που έχουν υιοθετήσει το trend, όπως η Kylie Jenner, η Chiara Ferragni και η Hailey Baldwin, έχεις αμφιβολίες για το πόσο κομψό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, μην ανησυχείς, μπορείς να το διασφαλίσεις εσύ αυτό φορώντας τα bellybutton fishnets σου με T-shirts, jeans και διάφορα άλλα basic κομμάτια.
Schermata 2017 02 17 alle 11.46.07 1
Kylie Jenner
Αν θέλεις να φορέσεις πάνω από το καλσόν-δίχτυ σου ένα χαλαρό πουκάμισο καλό είναι να το δέσεις αρκετά ψηλά στη μέση σου ώστε να φαίνεται το τελείωμα το καλσόν σου. Εάν επιλέξετε ένα χαμηλότερο κόμπο για το πουκάμισό σου ναι μεν, θα είναι πιο αλλά το δίχτυ σου θα είναι ορατό μόνο ενώ περπατάς. Επίσης αν το φορέσεις με ένα μπλουζάκι, επέλεξε ένα φωτεινό logo T-shirt ώστε να δημιουργήσεις μία δροσερή αντίθεση με το μαύρο καλσόν σου. Καλή επιτυχία και καλές urban sexy εμφανίσεις!
Schermata 2017 02 17 alle 11.44.01 e1487327879649
Chiara Ferragni

Source link