Μπήκαν σε γραφείο water sports και έκλεψαν υπολογιστή στη Λάρνακα… Τους έδειξε μαρτυρία

Διέρρηξαν γραφείο ενοικιάσεως θαλάσσιων αθλημάτων  – Συνελήφθησαν 25χρονος και 21χρονος στη Λάρνακα – Τους έδειξε μαρτυρία – Διερευνά η Αστυνομία

Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 21 χρόνων και οι δύο από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε καταγγελία από ιδιοκτήτη γραφείου ενοικιάσεως θαλάσσιων αθλημάτων  στη Λάρνακα ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 11-12/10/2017, άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω γραφείο και έκλεψαν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πιο πάνω προσώπων, τα οποία ανακρινόμενα, φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της πιο πάνω διάρρηξης και κλοπής, ενώ φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη άλλων έξι υποθέσεων κλοπών στην επαρχία Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link