Νέα έκκληση από την Αστυνομία… Βοηθήστε μας να βρούμε ηλικιωμένο (pic)

2
Νέα έκκληση από την Αστυνομία… Βοηθήστε μας να βρούμε ηλικιωμένο (pic)

Ζητά ξανά βοήθεια η Αστυνομία για τον εντοπισμό 85 χρονου – Eλλείπει από το σπίτι της κόρης του στη Λεμεσό εδώ και τρεις ημέρες 

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του ΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, 85 ετών, ο οποίος εξακολουθεί να ελλείπει από το σπίτι της κόρης του στη Λεμεσό, από τις 13 Σεπτεμβρίου, 2017.

Ο ελλείπον περιγράφεται ως ύψους 1,70μ. περίπου, λίγο παχουλός με κοντά άσπρα μαλλιά και ελαφρός αξύριστος. Κατά την αναχώρηση του από την οικία, φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, κοντομάνικο μπλουζάκι χρώματος χακί και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link