Ντυμένοι στ’ άσπρα αποχαιρετούν τον Δαμιανό… Έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να κηδευτεί ο μικρός μαχητής

6
Ντυμένοι στ’ άσπρα αποχαιρετούν τον Δαμιανό… Έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να κηδευτεί ο μικρός μαχητής

Με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα που παρέσυρε στον θάνατο τον 13χρονο Δαμιανό να παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες, θλίψη και συγκλονισμός επικρατεί στην κοινωνία κυρίως λόγω της νεαρής ηλικίας του θύματος, καθώς και των όσων τραγικών προηγήθηκαν με την υγεία του και έγιναν γνωστά χθες.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Δαμιανός αργά το απόγευμα της Τετάρτης, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 63χρονος από τη Ρουμανία, όταν ποδηλατούσε με φίλους του στον δρόμο Πέρα Ορεινής-Αρεδιού.

Μαζί με την τραγική είδηση του θανάτου του και τη συγκλονιστική ιστορία του μικρού Δαμιανού ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο από πολύ μικρή ηλικία και νίκησε, θλίψη προκαλεί και η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια, που σύμφωνα με δημόσιες τοποθετήσεις οικείων δυσκολεύεται ακόμα και να κηδέψει το μικρό αγγελούδι.

Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη ανοιχθεί και τραπεζικός λογαριασμός με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση στο κοινό για συμπαράσταση, ώστε να καταφέρει να κηδεύσει το μικρό παιδί που τόσο άδικα «έσβησε», λίγο πριν συμπληρώσει τα 14 του χρόνια.

Ο λογαριασμός είναι:

4100634-4 (ΣΠΕ Στροβόλου – Λεπτομέρειες λογαριασμού: Δαμιανός)

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Παράκληση της οικογένειας είναι όπως όσα παιδιά παρευρεθούν να είναι ντυμένα στα άσπρα.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link