Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Σχεσεις και Σeξ

Οι συμπεριφορές που μπορούν να καταστρέψουν την τέλεια σχέση σου

Οι συμπεριφορές που μπορούν να καταστρέψουν την τέλεια σχέση σου

Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντες, αλλά είναι ικανές σιγά σιγά, να καταστρέψουν ολοσχερώς την «τέλεια» σχέση σου. Παρακάτω το queen.gr,παρουσιάζει μερικά σημεία τα οποία οφείλεις να προσέξεις και κάτι μου λέει ότι θα βγεις κερδισμένη.

Παραμελείς την εμφάνισή σου

Δε θέλω να παρεξηγηθώ και προφανώς θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Σε γνώρισε με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση, οπότε και αυτά ερωτεύτηκε. Όταν εσύ αρχίζεις να αλλάζεις και να παρουσιάζεις έναν άλλον εαυτό, είναι λογικό και εκείνος να προβληματιστεί. Λένε, ότι δεν αγαπάς πραγματικά κάποιον, αν δεν μπορείς να τον αντέξεις 20 κιλά συν, με ρυτίδες ή φαλάκρα. Μεγάλη αλήθεια αυτό, μιας και οι άνθρωποι με τα χρόνια αλλάζουμε –το γήρας δε συγχωρεί όπως και η φυσική… πτώση-. Αυτό όμως έχει μεγάλη διαφορά από την παραμέληση της εξωτερικής σου εμφάνισης, από τη στιγμή που θα νιώσεις άνετα με το σύντροφό σου. Νομίζω αντίκτυπο θα έχει στη δική σου ψυχολογία και όχι στη δική του αν και συνήθως η παραμέληση της εμφάνισης συμβαίνει ταυτόχρονα και στους δύο. Εν πάση περιπτώσει, η περιποίηση του εαυτού σου, η αγάπη γι’ αυτόν, και η προσπάθεια διατήρησης ενός υγιούς σώματος, δείχνει αυτοπεποίθηση και θέληση για ζωή. Και αυτό μόνο σέξι μπορεί να θεωρηθεί.

Παίρνεις τον άλλο ως δεδομένο

Όσο κι αν σε θέλει, όσο και αν σε αγαπάει, και όσο κι δηλώνει σχεσάκιας και πιστός, όταν κάποιος νιώσει δεδομένος και παραμελημένος, αργά ή γρήγορα θα ψάξει να βρει το ενδιαφέρον και την προσοχή που του αναλογεί. Ο θαυμασμός και η καθημερινή διεκδίκηση του συντρόφου σου, θα πρέπει να είναι καθημερινό φαινόμενο. Όχι, δεν σου λέω να γίνεις υστερική και ζηλιάρα, αλλά το να δείχνεις ότι τον θέλεις και ότι τον θεωρείς σημαντικό δεν έχει να κάνει ούτε με τη ζήλεια ούτε με την υστερία. Σε αυτό, μπορεί να συμπεριληφθεί και η αγάπη για τον εαυτό και την εμφάνισή σου που ανέφερα παραπάνω. Σκέψου το!

Είσαι επικριτική

Ακόμα κι αν είσαι παρθένος, που είναι οι κατεξοχήν επικριτικοί του ζωδιακού, δεν έχεις καμία δικαιολογία αν βρίσκεις ψεγάδια και λάθη σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Κανείς δεν είναι τέλειος, προφανώς ούτε και η σχέση σου, τα είπαμε και παραπάνω, οπότε σε όλους επιτρέπονται μερικά λαθάκια. Σκέψου μόνο πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτείς ένα λάθος σου. Τώρα σκέψου να έχεις και μία αρνητική κριτική να στο υπενθυμίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο μία σχέση με αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί εντέλει να επιβιώσει.

Δεν αντιλαμβάνεσαι τους στόχους του για τη ζωή

Εσύ θέλεις οικογένεια αυτός καριέρα. Αγαπιέστε όμως, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Νομίζω όμως ότι πλέον μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Νομίζω ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν αν είσαι έτοιμη να τον ακούσεις και να κάνεις υποχωρήσεις. Μην μπερδεύεσαι. Δε λέω να ακυρώσεις τα όνειρά σου, αλλά να τα προσαρμόσεις ώστε να μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις με τον άνθρωπο που θέλεις δίπλα σου. Ελπίζω όντως να τον θέλεις και να μη γίνεται όλη αυτή η φασαρία χωρίς λόγο.

Παραμελείς τα δικά σου θέλω και ενδιαφέροντα

Είναι λεπτές οι ισορροπίες σε μία σχέση και γι’ αυτή χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία και την τελειότητα (για τα δικά σου πάντα δεδομένα). Σημαντικό κομμάτι λοιπόν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, είναι να έχει κάποιες ιδιωτικές στιγμές, τις οποίες θα απολαμβάνεις ως… μονάδα. Μην εγκαταλείψεις τα ενδιαφέροντα ή τα χόμπι σου και κυρίως μην απομακρυνθείς από τους φίλους και τις παρέες σου. Το ότι είστε μαζί δε σημαίνει ότι είστε και αχώριστοι. Εξάλλου, οι ξεχωριστές εμπειρίες είναι που κάνουν και ενδιαφέρουσα τη σχέση.

Εδω το βρηκαμε
#Οι #συμπεριφορές #που #μπορούν #να #καταστρέψουν #την #τέλεια #σχέση #σου

Related posts

5 συμπεριφορές στο σεξ που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται

admin

Πόσο ειλικρινείς είναι οι δυο σύντροφοι όταν συζητούν για το σεξουαλικό τους παρελθόν;

admin

Απολαμβάνεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Οι 10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις καταφατικά…

admin

Η καλοκαιρινή φαντασίωση που «ανάβει» κάθε γυναίκα!

admin

Απιστία: Σε ποιες φάσεις της ζωής απατάει ο ένας τον άλλο

admin

Τι λάθος κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό – Kalikantzaros.gr

admin

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα – Kalikantzaros.gr

admin

Προφυλακτικά με σπερματοκτόνο: Είναι αποτελεσματικά; – Kalikantzaros.gr

admin

4 tips για να κάνεις την πιο ωραία πρόταση γάμου ever!

admin

Αν είσαι “προχωρημένη” στο σεξ, υπάρχει περίπτωση να σε κακοχαρακτηρίσει;

admin

5 κανόνες για το τέλειο σεξ

admin

Όσα πρέπει (και δεν πρέπει) να κάνετε μετά το σεξ για λόγους υγείας

admin