Ολοκαίνουριο δημοτικό γυμναστήριο άνοιξε στα Σεπόλια

8

Ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο άνοιξε μόλις τις πόρτες του στα Σεπόλια, στην οδό Σιώκου 6, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για έναν μοντέρνο και λειτουργικό διώροφο χώρο 620 τετραγωνικών, με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, όπου γυμναζόμαστε με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Γυμναστήριο, βέβαια, δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός καρδιαγγειακής άσκησης και τα βάρη, αλλά και ομαδικά προγράμματα όπως αεροβικής γυμναστικής, pilates, yoga, CrossFit και άλλα.

Το Γυμναστήριο στα Σεπόλια αντικαθιστά τη λειτουργία των γυμναστηρίων Σεπολίων (Λαμπόβου 4) και Κάτω Πατησίων (Στρ. Καλλάρη & Κουρτίδου).

Τελικός στόχος του ΟΠΑΝΔΑ είναι να διαθέτει στο άμεσο μέλλον δέκα σύγχρονα δημοτικά γυμναστήρια πλήρως εξοπλισμένα, που θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για άθληση των δημοτών και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες.

Πώς γράφομαι στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων;

– Βρίσκεις το δημοτικό γυμναστήριο της γειτονιάς σου σε αυτήν εδώ τη λίστα
– Πηγαίνεις βεβαίωση γιατρού, δύο φωτογραφίες, την φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και το ΑΜΚΑ σου (αναλυτική λίστα εδώ)
– Πληρώνεις 5€ για την εγγραφή, και μετά 10€ για μηνιαία συνδρομή, ή 50€ για εξάμηνη, ή 75€ για εννιάμηνη. Αναλυτικά οι τιμές εδώ.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ