Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντάει πρώτη φορά για τη θρυλική ατάκα του για το… ψάρι!

3

Δείτε το βίντεο

Πριν από μερικούς μήνες, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε κάνει μία δήλωση, η οποία άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα και συζητήθηκε έντονα για αρκετές ημέρες.

Ο ηθοποιός, για πρώτη φορά έδωσε εξηγήσεις για την ενέργειά του αυτή, βρισκόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, έχω πάει με τη μαμά της! Ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως… μια χαρά! Αυτό με το ψάρι δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε… Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα… Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές: Είναι αυτοί που βρίζουνε και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Όλοι αυτοί δημιουργούν ένα τεράστιο bullying σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε οκ, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές!”

Source link