ΠΑΟ : Βασιλειάδης: «Αρωγός για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού η Πολιτεία»

ΠΑΟ :

Τη διάθεση της Πολιτείας να βοηθήσει όσο μπορεί τον Παναθηναϊκό στο θέμα του γηπέδου εξέφρασε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα σταθεί η Πολιτεία, όσον αφορά το ζήτημα του γηπεδέδου, κάτι που τόνισε στον ΣΠΟΡ FM και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, δήλωσε ότι όσα γίνονται στους «πράσινους» απασχολούν την κυβέρνηση, που θέλει να βοηθήσει στο μέγεθος που μπορεί και αυτό εκφράζεται με την δρομολόγηση του γηπεδικού ζητήματος.

Πάντως, ξεκάθαρος ήταν και στο θέμα των χρεών.

«Ο νόμος είναι σαφής και αφορά τα χρέη. Χρέη δεν χαρίζονται. Μπορούν να ρυθμιστούν με τις διατάξεις του νόμου, αλλά δεν μπορούν να χαριστούν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός μας απασχολεί, είναι μεγάλο μέγεθος και αν χρειαστεί η ελληνική Πολιτεία να γίνει αρωγός μιας προσπάθειας, εκεί που μπορεί, δηλαδή στο γηπεδικό, τότε θα το πράξει. Θα πράξουμε ότι χρειάζεται για να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, χωρίς επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου. Είμαστε ανοικτοί και αυτό αφορά όλες τις ομάδες και όλα τα αθλήματα. Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει συνομιλητής για την τριπλή ανάπλαση. Δεν μπορείς έτσι να περάσεις μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Πρέπει να υπάρξει κάποιος για να συζητήσουμε, κάποιος να πάρει κάτι και να δώσει κάτι. Αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι εφικτό. Το πρώτο βήμα είναι να βρεθούν στον Παναθηναϊκό, άνθρωποι που θα είναι διατεθειμένοι να λύσουν τα προβλήματα και φυσικά να συζητήσουν για το γήπεδο. Περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι συνομιλητές μας. Συζητάμε τα πάντα, αρκεί να υπάρχει συνομιλητής και ένα βιώσιμο πλαίσιο» ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Source link

Αφήστε μια απάντηση