Ποιους ανθρώπους πρέπει να αποφύγεις βάσει ζωδίου

10

Κριός
Δεν θα αντέξεις για παραπάνω από έξι επτά μήνες με κάποιον που είναι εξαρτημένος σε εσένα. Χρειάζεσαι την ελευθερία σου και σου αρέσει και λίγο το κυνήγι. Ένας σύντροφος υπερβολικά προσκολλημένος πάνω σου θα σε απωθήσει.

Ταύρος
Δεν μπορείς να δεσμευτείς με κάποιον ισχυρογνώμονα αφού είσαι εσύ ο ίδιος. Σου είναι δύσκολο να φερθείς συγκαταβατικά, οπότε καταλαβαίνεις ότι η συναναστροφή με κάποιον πεισματάρη θα οδηγήσει σε έναν πολύ κακό τσακωμό.

Δίδυμοι
Ένας άνθρωπος κλειστός σαν στρείδι, δεν κάνει για εσένα. Είσαι ζωηρός γεμάτος ενέργεια, συνεπώς χρειάζεσαι κάποιον που να ξέρει να εκτιμά τις μικρές χαρές της ζωής-και να το δείχνει. ‘Ενας ήσυχος άνθρωπος που θέλει να απομονώνεται, δεν είναι για εσένα. Εσύ θέλεις να μιλάς για τα συναισθήματά σου.

Καρκίνος
Αναζητάς στοργικότητα, βάθος και δυνατή συναισθηματική επικοινωνία. Αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει ένας υπερβολικά ανεξάρτητος άνθρωπος, ο οποίος έχει μάθει να ζει μόνος. Πάντα θα αναρωτιέσαι αν πραγματικά σε αγαπάει.

Λέων
Το ξέρεις ότι αγαπάς τόσο τον εαυτό σου που θα ήθελες το ταίρι σου να μοιάζει σε εσένα. Και ποιου ο χαρακτήρας είναι αντίθετος του δικού σου; Ενός ντροπαλού ανθρώπου. Εσύ χρειάζεσαι έναν άνθρωπο με έντονη προσωπικότητα, όχι συνεσταλμένο.

Ζυγός
Χρειάζεσαι ηρεμία και αρμονία στη ζωή σου, ένα σχετικό ζεν. Χρειάζεσαι τον χρόνο σου. Δεν θα ταιριάξεις με έναν νευρικό άνθρωπο. Δεν αντέχεις την πίεση και κάποιος που νευριάζει με το παραμικρό και σου κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα θα σε απομακρύνει από την πρώτη στιγμή.

Σκορπιός
Αντιθέτως με τον Ζυγό, εσένα σου αρέσει ο άνθρωπος ο νευρικός. Εσύ δεν αντέχεις τον άνθρωπο που δέχεται με παθητικότητα αυτά που συμβαίνουν σε σχέση με εκείνον ή αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Χρειάζεσαι κάποιον με αυτοπεποίθηση για να νιώσεις και εσύ μοναδικός.

Τοξότης
Το τελευταίο άτομο που θα ήθελες στη ζωή σου είναι ένα επικριτικό άτομο. Έχεις πολλούς φίλους, πολλά ενδιαφέροντα και τα αγαπάς και τα δύο. Ένας άνθρωπος που θα κρίνει κάτι από τα δύο, έχει αυτομάτως μπει στη μαύρη σου λίστα.

Αιγόκερως
Ένα εκκεντρικό άτομο δεν κάνει για εσένα. Εκτός του ότι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ αμήχανα, πρεσβεύει τα αντίθετα από τις αξίες σου. Σου αρέσουν οι συνεπείς άνθρωποι, οι οργανωτικοί με σταθερό χαρακτήρα. Οτιδήποτε διαφορετικό θα σε χαώσει.

Υδροχόος
Ίσως ξέρεις ήδη ποιος άνθρωπος δεν κάνει για εσένα και μπήκες απλώς για να το επιβεβαιώσεις. Βγάζεις κυριολεκτικά σπυριά με τους παραδοσιακούς ανθρώπους. Δεν έχεις να συζητήσεις τίποτα μαζί τους, εκτός από την πρώτη και τελευταία φορά που θα διαφωνήσετε. Χρειάζεσαι κάποιον που θα καταλαβαίνει τις μετα-απόψεις σου.

Ιχθείς
Δεν σου κάνουν οι τεχνοκράτες. Είσαι ονειροπόλο άτομο με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σου αρέσουν οι τέχνες και θέλεις να συζητάς γι’ αυτές και να επισκέπτεσαι μουσεία. Ένας τεχνοκράτης τα θεωρεί ανούσια αυτά και θα ξενερώσει. Και τα ψάρια δεν πρέπει να… ξενερώνουν.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ