Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Επικαιροτητα

Πρώτη με 14 Νοεμβρίου οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις – Προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή

Οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διεξαχθούν από την 1η  έως και την 14η  Νοεμβρίου 2020. Όπως υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που εφέτος συμπίπτει με την 1η  Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από τον Ε.Σ.Α. ωράριο λειτουργίας, από τις ‪11:00 έως τις ‪18:00.

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι «όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, επειδή οι επιχειρηματίες με πραγματικό αίσθημα ευθύνης τηρούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας προς όφελος των ιδίων, των εργαζομένων και των καταναλωτών».

Προτρέπει τους καταναλωτές να τηρούν και εκείνοι από την πλευρά τους τα αναγκαία μέτρα και τονίζει, πως «την κρίσιμη αυτή περίοδο το εμπόριο, με αιχμή του δόρατος τα καταστήματα λιανικής, αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα σταθερότητας για την οικονομία και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σημειώνει πως «ο Ε.Σ.Α με γνώμονα την απαίτηση του συνόλου των επιχειρηματιών αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών της χώρας, εμμένει στο αίτημα του για άμεση κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες παρά τις  διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί».

Μοιράσου το άρθρο:

Source link

Related posts

Συμφωνεί ο ΠΑΟΚ στην παραχώρηση Μάτος

admin

Aναζήτηση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

admin

Στοχευμένα μέτρα και ήπια lockdown για την αποφυγή ολικού – Σήμερα οι ανακοινώσεις

admin

Σεισμική δόνηση 5,3 Ρίχτερ νότια της Ζακύνθου

admin

Φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου – Πρώτες εικόνες

admin

Νέο πλαίσιο ρύθμισης φορολογικών οφειλών με αναβίωση και της παλαιάς

admin

Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ. Κλήρωση Νοεμβρίου 2020

admin

Κούρεμα ενοικίων: Ειδοποιητήρια για διόρθωση λαθών πριν από την επιστροφή φόρου

admin

Δεκατέσσερεις προσαγωγές για συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος

admin

ΟΑΕΔ: Νέες θέσεις εργασίας μέσω επτά ανοιχτών προγραμμάτων απασχόλησης

admin

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα 14-10-2020 στην Ελλάδα

admin

Αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων

admin