Πυρκαγιές τα ξημερώματα σε διαμέρισμα και ταβέρνα στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λευκωσία – Πυρκαγιά σε διαμέρισμα και εστιατόριο – Ελαφρές ζημιές στο διαμέρισμα και σε παρακείμενο κατάστημα – Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι ένοικοι – Εκτεταμένες ζημιές στη ξύλινη πέργολα και τον εξοπλισμό της ταβέρνας – Διερευνώνται σήμερα τα αίτια των πυρκαγιών

Σε δύο περιστατικά πυρκαγιών ανταποκρίθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λευκωσία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής στις 03.18 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινο τριθέσιο καναπέ σε προθάλαμο πολυκατοικίας στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.38.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ο ξύλινος καναπές και επηρεάστηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση του προθάλαμου ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή του χώρου. Ελαφριές ζημιές από τον καπνό υπέστη και το εσωτερικό παρακείμενου καταστήματος το οποίο είχε επαφή με τον προθάλαμο. Ένοικοι της πολυκατοικίας οι οποίοι επηρεάστηκαν από τον καπνό, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από μόνοι τους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αριθμός αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 04.45 λήφθηκε δεύτερη κλήση για πυρκαγιά σε εξωτερική ξύλινη πέργολα ταβέρνας στην οδό Ευαγόρου στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.58. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές η ξύλινη πέργολα και εξοπλισμός της ταβέρνας. Γ

ια την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αριθμός αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρες νερού από το νερό των οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Source link

Αφήστε μια απάντηση