Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Weekends

Πόσο κοστίζει η είσοδος στις οργανωμένες παραλίες;

Κάποιες είναι ακριβές, κάποιες είναι οικονομικότατες, οι περισσότερες έχουν αναμενόμενα διαφορετικές τιμές τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. Για να μην… πελαγώνεις ψάχνοντας να βρεις πόσο θα σου κοστίσει μια βουτιά στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής, σου μαζέψαμε όλες τις τιμές σε μια μικρή, πρακτική λίστα.

Στο κοσμαγάπητο Yabanaki, αλλιώς γνωστό και ως Varkiza Beach Resort, τις καθημερινές πληρώνεις 5€ με δωρεάν ξαπλώστρα και τα Σαββατοκύριακα 6€, συν 5€ για ξαπλώστρα.

Στο Thalasea, στην Α’ πλαζ της Βούλας, η είσοδος τις καθημερινές κοστίζει 5€ και τα Σαββατοκύριακα 6€. Οι ξαπλώστρες είναι και στις δύο περιπτώσεις δωρεάν.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης, το κόστος είναι 5€ καθημερινές και Σαββατοκύριακα, με ξαπλώστρα πάντα δωρεάν.

Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, πάλι, είναι μια άλλη ιστορία: 50€ τα δύο άτομα τις καθημερινές, 80€ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα. Τιμή κατ’ άτομο δεν υπάρχει –οπότε μην έρθεις μόνος σου.

Το πανέμορφο Grand Beach στο Λαγονήσι θα σου κοστίσει 12€ τις καθημερινές, 25€ τα Σαββατοκύριακα, ξαπλώστρας περιλαμβανομένης.

Στον Μωραΐτη, την οργανωμένη παραλία του Σχινιά δίπλα στο πευκοδάσος, η είσοδος είναι ελεύθερη –χρειάζεται μόνο να κάνεις μια ελάχιστη κατανάλωση της τάξης των 4€ στο μπαρ.

Η Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο έχει είσοδο 6€ τις καθημερινές, 7€ τα ΣΚ, και επιπλέον 1€ για την ξαπλώστρα καθημερινές, 2€ τα ΣΚ.

Το Apollon Beach στο Καβούρι έχει είσοδο 16€ το άτομο και 24€ τα δύο άτομα τις καθημερινές, μαζί με ξαπλώστρες, και 20€ το άτομο ή 30€ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα.

Το Ever Eden Beach Resort στην Ανάβυσσο έχει δωρεάν είσοδο στην παραλία, και χρέωση για το σετ δύο ξαπλωστρών στα 20€, με την κάθε επιπλέον ξαπλώστρα να χρεώνεται 6€. Έχει επίσης και κρεβάτια στην παραλία, στα 60€.

Ο δημοφιλέστατος Αστέρας της Γλυφάδας, τέλος, έχει είσοδο στα 6€ τις καθημερινές και 8€ τα Σαββατοκύριακα, ξαπλώστρας περιλαμβανομένης και στις δύο περιπτώσεις.

Source link

Related posts

Οι μονοήμερες που επιτρέπεται να πάμε

admin

Τέλειες μονοήμερες για μπάνιο και φαγητό

admin

Η άνοιξη στον Παρνασσό είναι τέλεια!

admin

4 τέλεια και οικονομικά weekends για το φθινόπωρο

admin

Δέκα υπέροχα χωριουδάκια στην Εύβοια

admin

Σούπερ εκδρομές… σαν να μπαίνει η άνοιξη

admin

Τέλειες ανοιξιάτικες μονοήμερες στην Πελοπόννησο

admin

Weekend με γονείς: Πού να τους πας

admin

Τέλειες αττικές αυτοκινητάδες αν σου έλειψαν τα roadtrip

admin

4 κάστρα κοντά στην Αθήνα για σούπερ μονοήμερες

admin

5 μουσεία… αφορμή για μονοήμερη εκδρομή

admin

Η τέλεια μονοήμερη είναι στο Πόρτο Γερμενό

admin