Πώς καταλαβαίνεις ότι το ραντεβού πήγε καλά;

9

Η αλήθεια είναι ότι τα ραντεβού σε υπνωτίζουν. Φεύγεις, παίρνεις τηλέφωνο τον κολλητό/’η σου, σε ρωτάει πώς πήγε και δεν έχεις ιδέα. Έχεις τόσα πράγματα την ώρα του ραντεβού στο μυαλό σου που μετά το τέλος του, μοιάζει σαν ένα όνειρο του οποίου τις λεπτομέρειες δεν έχεις συγκρατήσει. Θαρρούμε ότι χρειάζεσαι ένα τρόπο να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Ίσως οι παρακάτω ερωτήσεις να σε βοηθήσουν.

Μόλις σε είδε σου έκανε κάποιο κομπλιμέντο;
Είτε άντρας είσαι, είτε γυναίκα, το κομπλιμέντο στο πρώτο ραντεβού είναι μαστ. Αν για παράδειγμα είσαι άντρας, έκανες στο φλερτ σου ένα κομπλιμέντο και ανταπέδωσε χωρίς να κομπιάσει, τότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Το ειλικρινή κομπλιμέντα είναι σημάδι ενδιαφέροντος, ο άνθρωπος που τα εκφράζει ενδιαφέρεται να τον συμπαθήσεις.

Γέλασε με τα αστεία σου (έστω κι ευγενικά);
Αυτός είναι ο πιο τίμιος τρόπος για να καταλάβεις ότι πέρασε καλά. Για ακόμη μία φορά, το φύλο δεν μετράει· αν δύο άτομα έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ, έχει γίνει η καλύτερη δυνατή αρχή. Στην περίπτωση που το γέλιο είναι προϊόν ευγένειας, κι αυτό θεωρείται καλός οιωνός. Θέλει να κερδίσει την συμπάθειά σου, γιατί ενδιαφέρεται και προσπαθεί γι’ αυτό.

Η συζήτηση πώς κύλησε;
Κατ’ αρχάς, κύλησε; Ή ήταν από αυτές τις συζητήσεις με τις αμήχανες παύσεις και τα πολλά «εεε»; Το πιο σημαντικό είναι να μην ένιωσες ότι πρέπει να γεμίσεις αυτά τα κενά στη συζήτηση τα οποία σε έκαναν να νιώσεις λίγη αμηχανία. Είναι λογικό να ντρεπόσασταν λίγο και γι’ αυτό τον λόγο να διακόπηκε η συζήτηση. Δεν είναι όμως λογικό να ένιωθες ότι ο/η συνοδός σου ήταν αδιάφορος/η.

Υπήρξε αμηχανία;
Πάμε στα θέματα της συζήτησης τώρα. Αν δεν ειπώθηκε από κανενός τη μεριά κάποια αδιάκριτη ή αγενής ερώτηση, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Είναι αρκετά σημαντικό να σε σέβεται ο άνθρωπος ο οποίος έχεις απέναντι σου.

Είχατε κοινά;
Τα ετερώνυμα έλκονται… για λίγο καιρό και κάποιες στιγμές γεμάτες πάθος μετά τους τσακωμούς. Αν όμως υπάρχουν και μερικά κοινά, τότε η σχέση εκτοξεύεται, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Αν για παράδειγμα σας αρέσουν τα θρίλερ και οι εκδρομές, θα περάσετε πολλά όμορφα σαββατοκύριακα.

Φαινόταν να ενδιαφέρεται;
Σε φλέρταρε καθόλου; Είχατε eye contact; Κοιτούσε τα χείλη σου όσο μιλούσες; Άγγιξε καθόλου το χέρι σου; Έκανε ασυναίσθητες κινήσεις στο κεφάλι του/της;

Μιλήσατε για σοβαρά θέματα;
Η ψιλή κουβεντούλα είναι θεμιτή τα πρώτα δέκα λεπτά της συζήτησης. Μετά θα πρέπει να είπατε κάτι πιο ενδιαφέρον. Μιλήσατε καθόλου για θέματα συναισθηματικής φύσεως; Ένα θέμα σοβαρό λόγου χάριν είναι η κλιματική αλλαγή, ένα κοινωνικοπολιτικό ζήτημα ή ακόμη και η φωτογραφία της μαύρης τρύπας που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Τα σοβαρά θέματα συζήτησης είναι οιωνός σοβαρών προθέσεων-αν αυτό σημαίνει καλό ραντεβού για εσένα.

Πώς έκλεισε η βραδιά;
Αν φιληθήκατε, απορούμε τι δουλειά έχεις σε αυτό το άρθρο. Διάβασε αυτό καλύτερα. Αν δεν εξελίχθηκε τόσο η βραδιά, θυμήσου τι σου είπε όταν αποχαιρετηθήκατε. Σου είπε να του/της στείλεις μήνυμα όταν φτάσεις; Σου έστειλε μετά το ραντεβού ότι πέρασε όμορφα; Έδειξε ένα έστω σημάδι πως θέλει να ξαναειδωθείτε; 

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ