Πώς μπορεί να σε θίξει το κάθε ζώδιο

12

Κριός
Γενικά, ο Κριός δεν έχει σκοπό να σου δείξει ότι δεν σε σέβεται. Ο αυθορμητισμός του απλώς τον οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν σχέση και με εσένα. Από το τραπέζι που έκλεισε χωρίς να σε ρωτήσει, μέχρι το «Αποφάσισα ότι θα μείνουμε στη μάνα μου». 

Ταύρος
Αδιαμφισβήτητα ο Ταύρος είναι από τα πιο ευγενικά ζώδια. Γι’ αυτό μόλις παρεκκλίνει από την ορθή συμπεριφορά του, θα σου χτυπήσει πιο άσχημα στο μάτι. Όποτε λοιπόν βαριέται, κατεβάζει ρολά, σταματάει να σε ακούει και μπορεί να αρχίσει να κοιτάει τα email του, λόγου χάριν. Δεν το κάνει επίτηδες, είναι σαν να δέχεται το ερέθισμα, αλλά ο εγκέφαλος δεν  το λαμβάνει ποτέ.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος όποτε είναι έστω και λίγο εκνευρισμένος, παρεκτρέπεται. Δε βρίζει, δεν είναι –άμεσα- αγενής, αλλά ξεπερνάει τα όριά που του έχεις βάλει. Είναι παρεξηγημένο ζώδιο, δεν ισχύει ότι είναι διπρόσωπος. Είναι όμως χέστης, φοβάται να πει αυτό που τον ενοχλεί και όταν ξεσπάσει, θα κάνει όλα αυτά που σε ενοχλούν. Μεταξύ μας, φαίνεται σαν μουτρωμένο παιδάκι.

Καρκίνος
Στην πραγματικότητα, ο Καρκίνος είναι το πιο διπρόσωπο ζώδιο. Θα σε προσβάλλει συμφωνόντας για παράδειγμα να πάτε για ποτό το βράδυ και μέχρι το βράδυ θα έχει εξαϋλωθεί. Οι λόγοι που θα εξαφανιστεί συνήθως είναι δύο: επειδή ξέχασε τελείως ότι σου απάντησε ναι, και επειδή θεώρησε ότι αυτό που του πρότεινες τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό – στην πραγματικότητα βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει. Διάλεξε εσύ τι είναι χειρότερο.

Λέων
Ήξερες ότι ο Λέων τα ξέρει όλα; Ναι, λοιπόν τα ξέρει. Και θα σ’ το δείξει με κάθε ευκαιρία, ειδικά αν καταλάβει ότι είσαι επιφυλακτικός. Θα γίνει επικριτικός, ίσως σε χλευάσει και λίγο. Ίσως είναι από το χειρότερο είδος προσβολής, αλλά και ο καημένος ο Λέοντας απλώς να σου μεταδώσει λίγη από την αστείρευτη γνώση του θέλει.

Παρθένος
Αν κάνεις παρέα με Παρθένο θα το έχεις διαπιστώσει ήδη. Αν άρχισες να συναναστρέφεσαι πιο στενά τώρα τελευταία με έναν Παρθένο, προετοιμάσου για το χειρότερο σενάριο. Ενώ ο Παρθένος φημίζεται για το πόσο σωστά –προσπαθεί να- τα κάνει όλα, όταν αμφιβάλλει για κάτι που του λες εκείνη τη στιγμή θα σε αδειάσει γελώντας επιδεικτικά. Τόσο απλά.

Ζυγός
Η ασέβεια είναι μέρος της προσωπικότητας του Ζυγού. Είναι τεράστιος κουτσομπόλης, αλλά δεν έχει κακές προθέσεις. Θα μπορούσε να συμμετέχει σε κουτσομπολίστικο πάνελ δείχνοντας κοινωνικό ενδιαφέρον και μηδενικό σεβασμό για την ιδιωτικότητα του άλλου. Απλά μην του λες αυτά που δεν θέλεις να μαθευτούν.

Σκορπιός
Είναι της άποψης ότι η εκδίκηση οφείλει να είναι σιωπηλή. Θα σε απαξιώσει, θα κάνει ότι δεν υπάρχεις. Σε περίπτωση που μιλάς και έχεις την προσοχή της υπόλοιπης παρέας, θα σου απευθυνθεί με εριστικό τόνο φέρνοντας τους πάντες σε δύσκολη θέση. Μπορεί να γίνει αρκετά κακός όταν τον έχεις νευριάσει.

Τοξότης
Δεν μπορείς εύκολα να πεις ότι ο Τοξότης είναι ζώδιο που προσβάλλει. Ίσως το μόνο του παράπτωμα να είναι η αργοπορία στα ραντεβού του, το οποίο είναι κάπως προσβλητικό. Ωστόσο, ο Τοξότης θα αργήσει στο ραντεβού γιατί μπήκε ένα ωραίο τραγούδι στο ραδιόφωνο και αποφάσισε να σνομπάρει τις δύο θέσεις πάρκινγκ που βρήκε.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα σε θίξει έρθει η σειρά του να μιλήσει. Θα περάσει ένα τέταρτο όπου θα προσπαθείς να αρθρώσεις κουβέντα αλλά ο Αιγόκερως θα ντριπλάρει πανέξυπνα ώστε να αποφύγει αυτή τη μία και μοναδική λέξη που είπες. Θα έχει και μια μορφή κηρύγματος ο λόγος του. Αν θέλεις να πάρεις εσύ τον λόγο, προσπάθησε να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου, βασισμένος σε αυτά που λέει.

Υδροχόος
Είναι παρεξηγημένο ζώδιο ο Υδροχόος, το έχουμε πει πολλάκις. Θέλει να είναι πολιτικά ορθός και καταλήγει να σου μιλάει σαν να έχεις πρόβλημα. Σαν να μην καταλαβαίνεις και πολλά, σαν να μην είσαι τόσο ενημερωμένος όσο αυτός ή σαν να μην είσαι τόσο έξυπνος όσο αυτός.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς ακροβατεί μεταξύ Ταύρου και Υδροχόου. Θέλει να είναι πολιτικά ορθός και να σου προσφέρει την αμέριστη προσοχή του. Δυστυχώς όμως η φύση του δεν το επιτρέπει και τελικά ενώ μιλάς σε κοιτάει με το σπινθηροβόλο βλέμμα του ροφού κουνώντας το κεφάλι συγκαταβατικά. Τις περισσότερες φορές δεν έχει ακούσει τίποτα από αυτά που του έχεις πει.

 

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ