Πώς να αντιμετωπίσεις τα ραντεβού σου σαν «άντρας»

8

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς μπορούν οι άντρες και είναι τόσο ξέγνοιαστοι όσο αφορά τις σχέσεις τους; Αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα λίγο πιο ωμά, βάζοντας λίγο πιο ψηλά την λογική και λίγο πιο χαμηλά το συναίσθημα. Και μετά, όλα αποκτούν νόημα.

Σταμάτα να επικοινωνείς όταν δεν ενδιαφέρεσαι
Έχεις πέσει ποτέ στην παγίδα του ίδιου σου του εαυτού; Εκείνη την παγίδα που νιώθεις λύπηση για το άτομο που τελικά αποφάσισες ότι δεν ενδιαφέρεσαι και μετά πράττεις τα αντίθετα από αυτά που θα έπρεπε. Στέλνεις μηνύματα με φιλική διάθεση γιατί δεν θέλεις να τον πληγώσεις και γενικώς κάνεις τα αντίθετα από αυτά που θα έπρεπε. Οι άντρες σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζουν να κάνουν το λογικο: Δεν επιδιώκουν επικοινωνία με μία κοπέλα που βγήκαν και συμπέραναν ότι δεν ενδιαφέρονται. Την επόμενη φορά, στείλε κάτι όπως «Σε συμπάθησα, αλλά τελικά δεν με ελκύεις ερωτικά».

Μην παίρνεις προσωπικά την απόρριψη
Έπεσες λοιπόν στην παραπάνω περίπτωση, όπου κάποιος που βγήκες δεν επεδίωξε ποτέ περαιτέρω επικοινωνία και σου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Έχεις σκεφτεί ότι τέτοιου είδους απορρίψεις δεν είναι σπάνιες στον κόσμο των ραντεβού και ότι δεν είναι προσωπικό, απλώς δεν ταιριάζατε; Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο «ψυχρή» αντιμετωπίζοντας τα πρώτα ραντεβού σαν πιο αναγνωριστικά και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό να σε πλημμυρίζει. Γιατί ο ενθουσιασμός θολώνει το τοπίο και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά-μπορεί να μην ενδιαφερόσουν ούτε εσύ.

Κάνε την πρώτη κίνηση
Δεν βαρέθηκες να ακούς ιστορίες όπου ο άνδρας πήγε να μιλήσει στη γυναίκα; Πρωτοτύπησε και την επόμενη φορά που σου αρέσει κάποιος χαμογέλα και πήγαινε να του μιλήσεις. Μη χάνεις ευκαιρίες εξαιτίας χαζών στερεοτύπων.

Μετάτρεψε τις κακές εμπειρίες σε αστείες ιστορίες
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ζήσει ντροπιαστικές στιγμές σε ραντεβού. Αυτό που κάνει διαφορετικά η πλειοψηφία των αντρών από των γυναικών είναι ότι αυτοσαρκάζονται και γελάνε με την γκάφα τους. Οι γυναίκες έχουν την τάση να προσπαθούν για την τελειότητα με αποτέλεσμα τέτοιου είδους σκηνικά να τα σκέφτονται και να τα ξανασκέφτονται. Θα ελαφρύνεις πολύ περισσότερο αν αποφασίσεις να ταχθείς με την μεριά των αντρών σε αυτό. Οι ατέλειες σου είναι που σε κάνουν μοναδική, αγκάλιασε τις και μάθε να γελάς με αυτές.

Βγες με περισσότερους από έναν
Όταν βγαίνεις με κάποιον για να τον γνωρίσεις, δεν οφείλεις σε κανέναν εξηγήσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένη να πεις όχι σε κάποιον ενδιαφέροντα άνθρωπο, επειδή βγήκες μία φορά με έναν άλλο και γνωριστήκατε. Αν είναι οι μέρες που έχεις ρέντα, εκμεταλλεύσου τις.

Μην σκέφτεσαι τον ανταγωνισμό
Όπως επισημάνθηκε και στην προηγούμενη παράγραφο, είσαι μοναδική. Ο ανταγωνισμός ωθεί στη μίμηση προτύπων όπως αυτό της Καρντάσιαν ή άλλων celebrities, επειδή αυτήν την εποχή έχουν πολλή πέραση στο ανδρικό κοινό. Έχε αυτοπεποίθηση, μείνε πιστή στην ταυτότητά σου και θα πάνε όλα κατ’ ευχή.

Μην το κάνεις τεράστιο θέμα
Οι γυναίκες έχουν την τάση να μιλάνε και να τα συζητάνε όλα. Πού πήγαν για φαΐ με το ραντεβού, αν τις συνόδεψαν σπίτι, αν κέρασαν, τα πάντα με όλες τις πικάντικες αλλά και άνοστες λεπτομέρειες. Συζητώντας με την παρέα σου, εκτενώς, το ραντεβού σου ίσως ακούσεις γνώμες και συγκρίσεις που μπορεί και να μην ισχύουν. Άσε λίγο να περάσει ο καιρός.

Μην νοιάζεσαι
Μη δίνεις σημασία γενικά. Βλέπεις ότι ακόμη και οι άντρες που τρώνε απανωτές χυλόπιτες, δεν το βάζουν κάτω. Για την ακρίβεια, δεν επηρεάζονται καθόλου, ίσως και να το έχουν συνηθίσει. Αγκάλιασε αυτόν τον τρόπο σκέψης και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ