Πώς να δείξεις ότι γουστάρεις χωρίς να φανείς περίεργος-η

12

Αναρωτιέσαι πώς να κάνεις την πρώτη κίνηση. Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι πρέπει να κάνεις ερωτική εξομολόγηση. Λάθος, η ερωτική εξομολόγηση είναι ελάχιστα πιο σύγχρονη από μία καντάδα. Υπάρχουν και πιο διακριτικοί τρόποι.

Εκτός από όραση έχεις και αφή
Ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξεις σε κάποιον-/α ότι σου αρέσει είναι να εκμεταλλευτείς την σωματική επαφή. Μπορείς να αγγίξεις με τον μηρό σου –τόσο όσο- τον μηρό του ανθρώπου που ενδιαφέρεσαι. Ή με τη γάμπα. Μπορείς να πιάσεις για λίγο το μπράτσο. Μπορείς να πιάσεις ανεπαίσθητα το χέρι σου στη μέση του/της. Μπορείς ακόμη και τη στιγμή που σου δίνει κάτι στο χέρι, να αρπάξεις την ευκαιρία και να ακουμπήσεις με το χέρι σου λίγο παραπάνω το δικό του/της. Προσοχή όμως, η γραμμή μεταξύ ανεπαίσθητου αγγίγματος και ανώμαλου ανθρώπου είναι λεπτή. Κράτα το σύντομο.

Μη μιλήσεις για πρώην σου
Αν πιστεύεις ότι θα τσιμπήσει ή ότι θα δείξει ότι είσαι ποθητός/-ή, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να σε βλέπει για πάντα φιλικά, επειδή θα νομίζει είτε ότι έχεις κολλήσει στο παρελθόν ή ότι δείχνεις φιλική οικειότητα.

Μην επιτρέψεις να σου μιλήσει για πρώην
Αυτό η οδηγία χρειάζεται και λίγη μαεστρία. Αν δεις ότι πάει να ζητήσει τη συμβουλή σου σχετικά με κάποιον/α που βγαίνει, άλλαξε συζήτηση. Λογικά θα απορήσεις πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο. Αν θέλεις να τον/την αφήσεις να αναρωτιέται για τα αισθήματά σου, πες ότι δεν νιώθεις άνετα να μιλάτε για τέτοια θέματα μαζί. Και μετά άλλαξε θέμα λέγοντας: «Γιατί όμως ρωτάς εμένα συγκεκριμένα;».

Βάλε λίγο μυστήριο
Αν πιστεύεις ότι σε παίρνει να αραδιάσεις την ιστορία της ζωής σου, κάν’ το. Δεν λειτουργούμε μόνο με οδηγίες. Βεβαίως οι συνθήκες που σ’το επιτρέπουν αυτό, είναι μία θάλασσα και ένα καφάσι μπύρες. Αν δεν έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, κράτα πολλά για τον εαυτό σου, μέχρι να εμφανιστεί η ευκαιρία.

Σουλουπώσου
Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο ρόλο παίζει κυρίως να νιώθεις καλά. Προφανώς και δεν θα ντυθείς σαν μοντέλο του οίκου Yves Saint Laurent, αλλά θα φορέσεις αυτά τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και με αυτοπεποίθηση. Αν νιώθεις εσύ καλά, αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Κοίταξε τον/τη στα μάτια
Ισχύει ό,τι και στην αφή. Όχι για πολλή ώρα. Ούτε με γουρλωμένα μάτια. Κάνε αυτό που κάνουν στις ταινίες, όταν βρεις την ευκαιρία, κοίτα για 2 δευτερόλεπτα έντονα τα μάτια του/της, χαμογέλα και πες κάτι. Όχι άκυρο, σε σχέση με αυτό που συζητούσατε. Αν ενδιαφέρεται, ίσως χάσει τα λόγια του/της.

Κάνε ένα και ειλικρινές κομπλιμέντο
Κάτι που δεν θα αμφιβάλλει ότι το λες αυθόρμητα. Μα θα είναι το χρώμα των ματιών του/της, μα θα είναι ένα παντελόνι που του/της ταιριάζει; Σχολίασε θετικά κάτι που όντως σου αρέσει.

Προσπάθησε να μην κάνεις αμήχανη την κατάσταση
Πώς γίνεται αμήχανη μία κατάσταση; Όταν γελάς νευρικά χωρίς να έχει προηγηθεί αστείο ή όταν σε έχει πιάσει πολυλογία και δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, προσπάθησε να μείνεις ήρεμος/η και αν δεν λειτουργήσει, σάλπαρε για άλλον προορισμό.

Πίστεψέ το
Είναι σημαντικό να θεωρείς πραγματικά ότι αξίζεις. Όχι με έπαρση, σε βαθμό που να σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση ώστε να είσαι δυνατός/ή. Αν νιώθεις έτσι, στην χειρότερη των περιπτώσεων, δεν θα σε επηρεάσει μία ενδεχόμενη χυλόπιτα.

 

 

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ