Πώς χωρίζεις, βάσει του ζωδίου σου

8

Κριός
Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή του συντρόφου σου, έτσι θα σε χάσει, ξαφνικά. Μόλις νιώσεις την πρώτη ξενέρα, ψάχνεις τρόπους να διαφωνήσεις, να τσακωθείς και να κλείσεις δραματικά τη σχέση σου με ένα σαιξπηρικό «Χωρίζουμε» μεταξύ φωνών και πανικού.

Ταύρος
Θα περάσεις καιρό σκεπτόμενος αν αυτή η σχέση τελικά λειτουργεί. Έχεις την εντύπωση ότι αυτή σου η δυσαρέσκεια είναι αντιληπτή από τον σύντροφό σου, ο οποίος δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό. Τελικά, μια μέρα αποφάσιζεις να του πεις εκ των υστέρων τα λάθη του και στο τέλος της συζήτησης, χωρίζεις.

Δίδυμοι
Το ταξίδι σου προς τον χωρισμό είναι μακρύ και έχει πολλές στάσεις. Πρώτα θα ζητήσεις διάλειμμα, στο διάλειμμα θα γνωρίσεις κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει αρκετά ώστε να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Έπειτα όταν τελειώσει το διάλειμμα, χωρίζεις ώστε να βγεις με το πρόσωπο που γνώρισες.

Καρκίνος
Τη μία φορά που θα πάρεις απόφαση στη ζωή σου να χωρίσεις, στην πραγματικότητα δεν θα θέλεις να χωρίσεις. Ίσως τα έχεις με έναν Δίδυμο, ο οποίος αργεί να πάρει την απόφαση και απομακρύνεται λίγο λίγο. Όπως και να έχει, εσύ θέλεις να σώσεις τη σχέση σου και η για να χωρίσεις η σχέση πρέπει να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμό. Στην ουσία, εσύ απλώς το επισημοποιείς.

Λέων
Το τέλος μίας σχέσης πρέπει να είναι δραματικό, πιστεύεις, και πρέπει να μείνει χαραγμένο στη μνήμη του νυν πρώην συντρόφου σου. Αν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, θα κλάψεις γοερά. Αν φταίει ο άλλος για τον χωρισμό, θα φροντίσεις να το μεγαλοποιήσεις, να του το τρίψεις στα μούτρα, κατά προτίμηση κάπου με κόσμο για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Παρθένος
Αφού βάλεις τον σύντροφό σου να κάνει τις δουλειές που του αναλογούν, και ίσως κάτι παραπάνω, βγάζεις την λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Ανακοινώνεις τον χωρισμό σε ψυχρούς τόνους και αποφεύγεις τις συγκινήσεις. Τέλος, επειδή νιώθεις ενοχές, αφήνεις ένα γράμμα κάτω από την πόρτα του, εξηγώντας λίγο πιο ανθρώπινα τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ζυγός
Είσαι από αυτούς που ενώ έχουν αποφασίσει ότι δεν ταιριάζουν με τον σύντροφό τους, θέλουν να πέσει στον άλλο η «ευθύνη» του χωρισμού. Γίνεσαι όσο πιο αφόρητος μπορείς, κάνεις τα πάντα για να φέρεις τον σύντροφό σου στα άκρα. Τελικά, αν δεν πάρει το μήνυμα, χωρίζεις όσο πιο ευγενικά μπορείς. Τόσο ευγενικά, που ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι τον χωρίζεις.

Σκορπιός
Δεν μπαίνεις εύκολα σε σχέση, γι’ αυτό σου είναι δύσκολο να βγεις από αυτήν. Θα το φτάσεις και εσύ στα άκρα, αλλά όταν γίνει κάτι ασυγχώρητο, εκεί θα πεις «Τελειώσαμε». Σκοπός της ζωής σου, μετά από αυτό, θα είναι η εκδίκηση.

Τοξότης
Εσύ δεν αποφασίζεις ακριβώς να χωρίσεις. Στο μυαλό σου έχεις ποσοστά, για παράδειγμα, αν είσαι 80% αφοσιώμενος/η και 20% δεν είσαι, τότε όλα καλά. Όταν η ζυγαριά αρχίσει να γέρνει προς το δεν, τότε είναι που ζητάς λίγο χρόνο. Δεν χωρίζεις-χωρίζεις σχεδόν ποτέ, πρώτα παίρνεις χρόνο, μετά έχεις ελεύθερη σχέση με τον πρώην(;) και μετά αρχίζει και η ελεύθερη σχέση να ξεθωριάζει.

Αιγόκερως
Εσύ αντιμετωπίζεις το χωρισμό, βάσει του πόσο έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου. Αν ο εγωισμός σου δεν έχει πληγωθεί καθόλου ή λίγο, τότε ζητάς όμορφα και ωραία μία μέρα να χωρίσετε. Αν ο εγωισμός σου πληγώθηκε πολύ, φροντίζεις πρώτα να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αλλιώς, χωρίζεις και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μετανιώσει που σε χώρισε.

Υδροχόος
Ξυπνάς μια μέρα και συνειδητοποιείς ότι ένα τόσο δημιουργικό άτομο σαν εσένα δεν θα έπρεπε να είναι σε σχέση έτσι κι αλλιώς. Όλα αυτά μετά από μία πιθανή φιλοσοφική συζήτηση με την παρέα σου περί θεσμών, οικογένειας και στερεοτύπων. Τελικά, χωρίζεις, δεν ξαναμιλάς ποτέ στον πρώην σύντροφό σου, αλλά συνεχίζεις να κάνεις παρέα με τους φίλους του.

Ιχθείς
Το μόνο σενάριο στο οποίο χωρίζεις, είναι να σου πατήσουν την ψυχολογία στο πάτωμα. Όταν το κάνουν αυτό, κλαις, οδύρεσαι και τελικά γυρνάνε πίσω. Τότε είναι και η κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθείς και αυτό κάνεις. Εντούτοις, ακόμη και μετά την εκδίκηση, ποτέ δεν θα σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για τον πρώην σύντροφό σου, σαν άνθρωπο.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ