Σε αυτά τα ελληνάδικα θα χορέψεις ως το ξημέρωμα

2

Δε λέμε, καλές οι ψαγμένες μουσικές και τα  μπαράκια με εναλλακτικούς ήχους, αλλά σαν τα ελληνάδικα… δεν έχει.

Είτε αυτού του είδους η μουσική ανήκει στα ακούσματά σου είτε όχι, επιβάλλεται κάποια στιγμή να περάσεις τις πύλες τους και να γίνεις  ένα με το πλήθος που χορεύει, περνά καλά και τραγουδά τους στίχους μέχρι το πρωί.

Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες διευθύνσεις για ατόφια ελληνική μουσική διασκέδαση.

Sideradiko
Υμηττού 128, Παγκράτι, τηλ: 6932556632 – 6949467386

Ο παλιός είναι αλλιώς και το σήμα κατατεθέν ελληνάδικο του Παγκρατίου ξεκινά επισήμως την σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του GreEk ThEm AlL γνωστή στον χώρο για τα 100% ελληνικού περιεχόμενου parties. Το μαγαζί θα λειτουργεί καθημερινά από Τρίτη μέχρι Σάββατο, με ελεύθερη είσοδο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα θεματικά events. Η είσοδος είναι ελεύθερη, η απλή φιάλη στα 80€ για έξι άτομα.

Απλά Ελληνικά
Λεωφ. Ποσειδώνος 81 και Δουσμάνη 1-3, Γλυφάδα, τηλ: 6970401100

Για μια ακόμα σεζόν το μπαρ με όνομα και… πράγμα μπαίνει δυναμικά στην νυχτερινή ζωή των νοτίων προαστίων γεμίζοντας τις Παρασκευοσάββατα (και σύντομα και τις Κυριακές με λάιβ) με ατόφιες ελληνικές μουσικές στα Think Big και Saturday Night Parties, όπου γίνεται το έλα να δεις. Προτείνεται η κράτηση (90€ η φιάλη για έξι άτομα), αλλά μπορείτε να μπείτε και χωρίς, με ελεύθερη είσοδο. Το απλό ποτό κοστίζει 9€.

Αίγλη
Ιερά Οδός 253, Αιγάλεω, τηλ: 21 0531 3873

Το Αιγάλεω δίνει το παρόν στο ελληνικό κέφι, με πρωτεργάτη το Αίγλη Καφέ, το οποίο ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι, το οποίο πιθανότατα σερβίρεται και στους τελευταίους που αποχωρούν από τα ξεσηκωτικά 100% ελληνικά party του. Κάθε μέρα της εβδομάδας η φάση εδώ είναι ξεσηκωμός με εγχώρια hits, τα οποία ξεπερνούν σε ένταση τη βαβούρα της Ιεράς Οδού. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το απλό ποτό κοστίζει 8€.

Rio Sky bar
Περσεφόνης 39A, Γκάζι, τηλ: 697 703 7271

Στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζει το επίσης ελληνάδικο Β’ Παθολογική (το οποίο θα ανοίξει τη νέα σεζόν ως Bronx), το Rio Sky Bar εγγυάται για τις ξεσηκωτικές του after ελληνικές βραδιές κάτω από τον αττικό ουρανό. Τα πάρτι γίνονται σε ημερήσια βάση, ενώ οι βραδιές συνήθως ξεκινούν με House και RnB ήχους για «ζέσταμα», για να καταλήξουν σε ένα άνευ προηγουμένου greek party με όλες τις ελληνικές ποπ επιτυχίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το απλό ποτό κοστίζει 8€, ενώ για κρατήσεις υπολογίστε τη φιάλη στα 90€ για έξι άτομα.

Σκαραβαίος
Φίλωνος 76, Τρούμπα τηλ: 698 808 1003

Το κεφάτο all day bar στον… μπαροπανικό της Φίλωνος, ο Σκαραβαίος είναι ένα all day bar για καφεδάκι το πρωί και ξεφάντωμα το βράδυ. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, μελωδίες από ελληνικά χιτ του σήμερα (και του χθες) γεμίζουν το χώρο και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη και τον κόσμο στα τραπέζια. Συχνά πυκνά φιλοξενεί και εγχώριους σταρ του είδους για λάιβ ελληνικές καταστάσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το απλό ποτό στα 7.5€, η φιάλη στα 80€. 

Νικόλας Γεωργιακώδης

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ