Σε ποια σεμινάρια να πάω;

2

Ποτέ δεν είναι αργά για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Ή για να μάθεις κάτι καινούριο. Ή για να γίνεις ακόμα καλύτερος σε αυτό που κάνεις. Και φέτος στην Αθήνα συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις όλα αυτά.

Μερικά από αυτά που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή σου παρουσιάζουμε εδώ για να διαλέξεις. (Σημείωση: Όλα τα σεμινάρια ξεκινούν μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, συνεπώς έχεις χρόνο να τα ψάξεις με την ησυχία σου.)

Social Media & Internet Marketing
Από δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών στα δημοφιλέστερα social media, μέχρι πώς να τους τρέχεις. Δημιουργία marketing plans και ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Ό,τι μπορεί να χρειάζεται κάποιος που η δουλειά του σχετίζεται με τα social media – και, ας είμαστε ειλικρινείς, τα social media έχουν εισχωρήσει παντού – θα το μάθει εδώ. Το σεμινάριο είναι 30 ωρών και κοστίζει 395€. Για όλες τις πληροφορίες, κλικ εδώ. 

Web Design με το WordPress
Το WordPress είναι από τις πλέον δημοφιλείς (και εύχρηστες) πλατφόρμες για την δημιουργία μίας ιστοσελίδας, και μέσα από αυτό το σεμινάριο μπορείς να μάθεις ό,τι χρειάζεται σχετικά με την εγκατάσταση, την δημιουργία και την διαχείριση του site σου. Διαρκεί 20 ώρες και κοστίζει 295€. Όλες οι πληροφορίες εδώ. 

Εμψύχωση ομάδας με την συνθετική παιγνιοδράση
Ένα βιωματικό σεμινάριο για το θεατρικό παιχνίδι, σχεδιασμένο όχι μόνο για εκπαιδευτικούς, αλλά για κάθε άτομο που η δουλειά του σχετίζεται με ομάδες. Εξοικείωση με την μη λεκτική επικοινωνία, ενεργοποίηση του σώματος αλλά και της φαντασίας. Το σεμινάριο αυτό είναι ο πρώτος κύκλος, και θα διαρκέσει από 30/9 μέχρι 21/10. Το κόστος ανέρχεται στα 120€. Για όλες τις πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, κλικ εδώ. 

Σεμινάριο Εικονογράφησης
Ένα οχτάμηνο σεμινάριο με σκοπό να μάθει στους σπουδαστές όλα τα βασικά στοιχεία περί εικονογράφησης· παιδικό βιβλίο, κόμικ, manga, οι θεματικές είναι πολλές και καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα, σε εβδομαδιαία μαθήματα. Το κόστος ανέρχεται στα 45€/μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ. 

Σεμινάριο Ιαπωνικής Κουζίνας
Από το παραδοσιακό στο μοντέρνο, από το γρήγορο στο αργό και από την υψηλή γαστρονομία στο street food, η ιαπωνική κουζίνα περιέχει ποικιλία και πρωτίστως μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν διάσημη παγκοσμίως: έμφαση στην αισθητική του πιάτου, στους κανόνες, στο χρώμα στο σχήμα, στην υγιεινή διατροφή, στην τελετουργία, την απλότητα και στην ακρίβεια. Και όλα αυτά μπορείς να τα μάθεις, από 1/10 μέχρι 10/12, με κόστος συμμετοχής 80€. Για όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς, κλικ εδώ. 

Σκηνοθεσία και Παραγωγή
Ένα σεμινάριο για τις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας, την διαφορά μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης, αλλά και (εξωφρενικά) σημαντικές πληροφορίες για το πώς δουλεύουν οι εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα. Το σεμινάριο διαρκεί 8 μήνες, και το κόστος συμμετοχής είναι 45€/μήνα. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται εδώ. 

Σεμινάριο θεατρικής γραφής
Από την θεωρία στην πράξη, μέσα σε αυτό το οχτάμηνο σεμινάριο οι σπουδαστές θα μάθουν μεθόδους θεατρικής γραφής, αλλά και πώς μια ιδέα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε θεατρικό. Ποια είναι τα συστατικά που συνθέτουν ένα θεατρικό έργο, και πώς τα χρησιμοποιεί ο συγγραφέας; Το κόστος είναι 45€/μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ εδώ. 

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ