Συντήρηση τροφίμων χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

2

Το διάστημα που είχα ζήσει στο Δασωτό Κ. Νευροκοπίου (1993-1998) είχα δει τις γυναίκες να συλλέγουν ραδίκι αυτή την εποχή (Μάρτιο, Απλρίλιο, Μάιο), να το ξεραίνουν και να το αποθηκεύουν, για το χειμώνα.

Η παλιότερη τεχνική συντήρησης τροφίμων είναι η αποξήρανση στον ήλιο. Η Ελλάδα δόξα τω Θεώ έχει ένα μεγάλο διάστημα ηλιοφάνειας στη διάρκεια του χρόνου και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με τον ήλιο

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: >> ΕΔΩ

Source link

Από την σελίδα simeiakairwn.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ