Καλικαντζαρος Νεα – Ειδηςσες απο ολο τον κοσμο
Γλυκά με Σοκολάτα

Συνταγή για Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα με 3 μόνο υλικά | Συνταγές

Συνταγη για Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα με 3 μόνο υλικά | Συνταγές

Ένα πεντανόστιμο μωσαϊκό με 3 μόνο υλικά που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας λόγω της ευκολίας της παρασκευής του και του υπέροχου γευστικού αποτελέσματος. Μια απλή, εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα γλύκισμα που θα απολαύσετε σε όλες τις περιστάσεις. Δοκιμάστε το!

Υλικά συνταγής

  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης 35-36% λιπαρά, κρύα 
  • 400 γρ. Μερέντα, ή άλλη πραλίνα φουντουκιού επιλογής σας, μαλακωμένη καλά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1½ πακέτο μπισκότα Πτι Μπερ Ολικής Άλεσης

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ τη κρύα κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνει παχύρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί). Προσθέτετε τη μαλακωμένη μερέντα και ανακατεύετε με απαλές, κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα 2 υλικά.
  2. Σπάτε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια, τα ρίχνετε στο μείγμα και συνεχίζετε το απαλό ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν ισομερώς. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολας και ρολάρετε τη λαδόκολλα δίνοντας στο μείγμα ένα σχήμα σαλαμιού. 
  3. Βάζετε το ρολό σας στη κατάψυξη για 3-4 ώρες ή μέχρι να παγώσει και σταθεροποιηθεί. Μετά το κόβετε σε φέτες και το σερβίρετε. 

Πηγή

Συνταγες kalikantzaros.gr,

Συνταγή: Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα με 3 μόνο υλικά

 

Source link

Είδατε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα με 3 μόνο υλικά | Συνταγές ? Καλή όρεξη

Ισως σας ενδιαφερουν

Συνταγή για Σοκολατένια τρουφάκια maltesers με 4 υλικά σε 10 λ | Συνταγές

admin

Συνταγή για Μελομακάρονα με σοκολάτα | Συνταγές

admin

Συνταγή για Κορμός πραλίνας στο ταψί με 3 μόνο υλικά νηστίσιμο (Video) | Συνταγές

admin

Συνταγή για Κουραμπιέδες πανεύκολοι με κακάο | Συνταγές

admin

Συνταγή για Μπράουνις με υπέροχη κρέμα ζαχαρούχου γάλακτος και νουτέλας | Συνταγές

admin

Συνταγή για Κέικ με ροδάκινα, γιαούρτι και λευκή σοκολάτα | Συνταγές

admin

Leave a Comment