Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας: Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

7


Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» απαιτεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας, στηλιτεύοντας τις ευθύνες της δημοτικής αρχής για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του προγράμματος παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες.

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Τα ψέματα, ο αποπροσανατολισμός και ο εφησυχασμός αποδεικνύεται πως είναι βασική στρατηγική της δημοτικής αρχής Λάρισας απέναντι στους εργαζόμενους με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Πάντα στα πλαίσια της «εισόδου στην κανονικότητα» και της «δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

Με διάφορες δικαιολογίες οι εργαζόμενες είναι απλήρωτες εδώ και 6 μήνες (από τον Απρίλιο 2019). Για όλα αυτά τα προβλήματα η δημοτική αρχή φέρνει τη βασική ευθύνη. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες, να είναι ανασφάλιστοι -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε άλλους τις ευθύνες, απαιτούμε να δώσει -εδώ και τώρα- άμεση λύση.

Να πληρωθούν άμεσα (μέχρι 10 Οκτώβρη) όλα τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε τη δική μας απάντηση στη συνεχιζόμενη επίθεση διαρκείας κυβέρνησης και δημοτικών αρχών».

 


ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

To βρήκαμε εδώ

Από την σελίδα aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ