Τέλεια ανοιξιάτικα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

6

Η Άνοιξη προστάζει ροζέ κρασί, καλή παρέα και διασκεδαστικά επιτραπέζια για όλη τη φαμίλια.

When I dream 

Αγοράστε το από εδώ
Παίκτες: 4+


epitrapaizoume.gr

Ο Χρήστος Δαρσακλής δημιούργησε ένα παιχνίδι που μας βάζει για… ύπνο και μας καλεί να καταλάβουμε τα όνειρα μας και να εντοπίσουμε ποια πνεύματα είναι τα πονηρά και ποια καλά. Οι παίχτες παίρνουν με τη σειρά το ρόλο του Ονειρευτή που φοράει μια μάσκα καλύπτοντας τα μάτια του. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι πνεύματα ονείρων που το καθένα χρησιμοποιεί μια και μόνο λέξη για να περιγράψει την ίδια κάρτα. Τα Ξωτικά και οι Μπαμπούλες όμως θα προσπαθήσουν να παραπλανήσουν τον Ονειρευτή.

Unlock! 

Αγοράστε το από εδώ
Παίκτες: 2-6

Αν σας αρέσουν τα δωμάτια πανικού, τότε αυτό το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει. Το Unlock! είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας εμπνευσμένο από αυτά, που χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που σας επιτρέπει να ψάξετε σκηνές, να συνδυάσετε αντικείμενα και να λύσετε γρίφους. Το παιχνίδι διαθέτει και εφαρμογή απαραίτητη για την επίλυση των γρίφων, αλλά και το «κράτημα» χρόνου.

Treasure Island

Αγοράστε το από εδώ
Παίκτες: 2-5 

Γιο χο χο! Ετοιμαστείτε να γίνετε πειρατές. Το Treasure Island (Νησί των Θησαυρών) είναι ένα παιχνίδι μπλόφας και περιπέτειας στο οποίο κάθε παίκτης ενσαρκώνει τον Long John, τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος προσπαθεί να ξεγελάσει το πλήρωμα για να μην βρουν τον θησαυρό του. Οι παίκτες του κάνουν ερωτήσεις για να βρουν πού τον έκρυψε και δρουν συνεργατικά – αλλά και καθένας για την πάρτη του. Έτσι είναι οι πειρατές.

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

Αγοράστε το από εδώ
Παίκτες: 2-4

Η νέα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού των 80s επιστρέφει ανανεωμένη, και είναι άκρως παρεΐστικη, και ό,τι πρέπει (και) για τα πιτσιρίκια. Στο εντυπωσιακό του ταμπλό οι μπάλες φωτιάς φεύγουν βροχή και καλείστε να παραμείνετε όρθιοι απέναντι στη μανία του εμφανώς εκνευρισμένου Vul-Kar

Santorini

Αγοράστε το από εδώ
Παίκτες: 2–4

Ο μαθηματικός και καθηγητής Dr. Gordon Hamilton βρίσκεται πίσω από αυτό το καθαρά στρατηγικό παιχνίδι προσιτό τόσο σε παιδιά σχολείου όσο και σε μεγάλους. Στο παιχνίδι είστε θεότητες (κυριολεκτικά) και προσπαθείτε να χτίσετε τον Ναό σας σε επίπεδα. Όποιος προλάβει να το χτίσει πρώτος κερδίζει, ενώ η κάθε θεότητα έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο χτισίματος.

Ν. Γ.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ