Τα δωρεάν της εβδομάδας στην Αθήνα

1

Θέατρο στο Πατάρι του ΙΑΝΟΥ

5 Νοεμβρίου στις 22.30

Στον κύκλο του Ιανού «Θέατρο στο Πατάρι» θεατρικά και λογοτεχνικά κείμενα παρουσιάζονται σε μορφή θεατρικού αναλογίου. Ηθοποιοί και όχι μόνο, δανείζουν στο κείμενο τη φωνή τους, αναδεικνύοντας τη ζωντάνια και ιδιαιτερότητα της γραφής. Στις 5 Νοεμβρίου θα δούμε από κοντά τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Μάνο Καρατζογιάννη και τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη.

Δωρεάν ξενάγηση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

6 Νοεμβρίου στις 18:00

Δωρεάν ξεναγήσεις στις μόνιμες συλλογές της προσφέρει η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29, Πειραιάς) κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα από τις 18:00 έως τις 20:00. Την ξενάγηση αναλαμβάνει η Μουσειολόγος Αθηνά Πάνου, επιμελήτρια των Συλλογών της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά. Οι συλλογές της Πινακοθήκης είναι η Μόνιμη Συλλογή Ελαιογραφιών με έργα μεγάλων ελλήνων ζωγράφων, η Συλλογή του Γεωργίου Καστριώτη και η Συλλογή του Πάνου Αραβαντινού.

«Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο cafe του ΙΑΝΟΥ

6 Νοεμβρίου στις 20.30

Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον διευθυντή του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Κυριάκο Κουτσομάλλη. Θα μιλήσουν για το ζεύγος Γουλανδρή, τη δημιουργία της Συλλογής τους, το Μουσείο της Άνδρου και βέβαια το νέο Μουσείο στο Παγκράτι.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου

7-10 Νοεμβρίου, ώρες προβολών 17.00, 19.00 και 21.00

Μετά από δύο πετυχημένες χρονιές, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου επιστρέφει στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας “Καλυψώ”, με πλούσιο πρόγραμμα μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών θρίλερ και τρόμου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Οι Blueballs στο Faust

8 Νοεμβρίου στις 21.30

Με ένα πρόγραμμα Rock, Funk, Disco, Ska  διασκευών, με το δικό τους ξεχωριστό ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα δύο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, οι Blueballs υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη «wtf» στιγμές, γέλιο αλλά και ασταμάτητο χορό.

Οι Swingin’ Cats στο The Blender Gallery

9 Νοεμβρίου στις 21.00

Οι The Swingin’ Cats, έρχονται για πρώτη φορά στην σκηνή της The Blender Gallery για να μας ξεσηκώσουν με ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες και τραγούδια που νικούν τον χρόνο, σε retro ατμόσφαιρα.

Source link

Από την σελίδα in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ