Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Τα ζώδια που θέλουν να καθορίζουν τα πάντα στην ζωή τη δική τους και των άλλων

Τα ζώδια που θέλουν να καθορίζουν τα πάντα στην ζωή τη δική τους και των άλλων

Δεν είναι ότι θέλουν να το παίξουν ξερόλες. Μην μπερδεύεσαι… Ούτε το κάνουν επειδή θέλουν να ασκήσουν έλεγχο. Ο λόγος που παρεμβαίνουν τόσο πολύ στις ζωές των άλλων και παράλληλα θέλουν να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της δικής τους ζωής, είναι επειδή θέλουν να βοηθήσουν, να κατευθύνουν και να προστατέψουν όσους αγαπούν (φυσικά και τον εαυτό τους). Δεν υπάρχει αλαζονεία στην συμπεριφορά τους, αλλά πραγματικό νοιάξιμο.

ΛΕΩΝ
Προφανώς και δεν εκπλήσσεσαι που τον βλέπεις πρώτο και καλύτερο στην σχετική μας λίστα. Ο Λέοντας έχει κατηγορηθεί για πολλά, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι για όσους αγαπά και θεωρεί δικούς του ανθρώπους, θα γίνει πραγματικό λιοντάρι που βρυχάται προκειμένου να τους προστατέψει. Θα δώσει συμβουλές, θα επέμβει και πάντα θα έχει έναν λόγο σε ό,τι συμβαίνει. Αυτό σε ό,τι αφορά στους άλλους. Στον εαυτό του, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιον άλλο να ανακατευτεί στα ζητήματά του ή να του πει τι και πώς να το κάνει. Το απόλυτο αφεντικό είναι εκείνος και κανένας άλλος και όποιος προσπαθήσει να τον αμφισβητήσει «μαύρο φίδι» που τον έφαγε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ποιος να πει τί σε έναν Υδροχόο; Πρόκειται για ένα ζώδιο που κρατά τις αποστάσεις του γενικά και δεν ανοίγεται εύκολα. Τα προβλήματά του τα αντιμετωπίζει μόνος και δεν θα ζητήσει την βοήθεια ή την γνώμη κανενός. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα. Άσε που δεν θα τον καταλάβει κιόλας κάποιος εύκολα, οπότε θεωρεί ότι το να συζητήσει ένα πρόβλημά του είναι χαμένος χρόνος. Σωστός ή λάθος, αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρά. Το ίδιο όμως δεν ισχύει, όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπά. Όσο κλειστός είναι για τον εαυτό του, άλλο τόσο ανοιχτός είναι στα θέματα των άλλων. Και θα παρέμβει, και την γνώμη του θα πει, και θα προσπαθήσει να την επιβάλλει για να σώσει μια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τρίτος και τελευταίος στην λίστα μας είναι ο Αιγόκερως. Όπως και ο Υδροχόος, έτσι και εκείνος, είναι κλειστός τύπος, δεν ανοίγεται, δεν μιλάει και περνάει τον όποιο πόνο μόνος του. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του και αν νιώσει ότι τον χάνει, τότε αρχίζει και φρικάρει… Πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί ότι μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει σωστά. Συμβουλές δεν δέχεται και αν πας να πεις κάτι, θα σε κοιτάξει τόσο ψυχρά που μέχρι και «κρυοπάγημα» θα πάθεις. Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τους δικούς του ανθρώπους, θα βοηθήσει και θα τους στηρίξει. Θέλει να έχει λόγο στην ζωή τους όχι για να τους ελέγξει, αλλά για να τους προστατέψει και να τους καθοδηγήσει σωστά.

Πηγή: astrology.gr

Εδω το βρηκαμε
#Τα #ζώδια #που #θέλουν #να #καθορίζουν #τα #πάντα #στην #ζωή #τη #δική #τους #και #των #άλλων

Related posts

Ποια πίτσα είσαι βάσει ζωδίου;

admin

Ποιος είναι το ζώδιο-βαλεντίνος σου;

admin

Το χειρότερο Vs το καλύτερο στοιχείο του κάθε ζωδίου

admin

Τέσσερα ζώδια που καταλήγουν πάντα με τους λάθος ανθρώπους

admin

Αυτά τα ζώδια, μόνο αν πιουν, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

admin

Γιατί είναι απαίσιος χαρακτήρας το κάθε ζώδιο

admin

Πού (να) κάνει σεξ το κάθε ζώδιο

admin

Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο

admin

Τι θα συμβεί το καλοκαίρι στα ζώδια;

admin

Τι κάνει κάθε ζώδιο λάθος στις σχέσεις του

admin

Σε ποια χώρα θα έπρεπε να μένει το κάθε ζώδιο

admin

Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν με τίποτα

admin