Τα μπάνια μπορούν ακόμη να… συνεχιστούν! Η θερμοκρασία πάντως το επιτρέπει

4
Τα μπάνια μπορούν ακόμη να… συνεχιστούν! Η θερμοκρασία πάντως το επιτρέπει

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες αλλά… επιτρεπτή θερμοκρασία για παραλία – Μέχρι και 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Δείτε τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανόν να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

o kalikantzaros.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Διευκρινίζεται ότι δεν υιοθετούμε οποιοδήποτε σχόλιο το οποίο εκφράζει αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Υβριστικά και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια και χρήστες που προβαίνουν σε αυτά θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.

Source link