Καλικαντζαρος Νεα – Ειδησες απο ολο τον κοσμο
Αστρα και Σχεσεις

Τα τρία ζώδια που κάνουν τα εύκολα δύσκολα

Τα τρία ζώδια που κάνουν τα εύκολα δύσκολα

Ακόμα και την πιο απλή κατάσταση, μπορούν να την μετατρέψουν σε τόσο δύσκολη. Το καθένα βέβαια για διαφορετικό λόγο, αλλά το κοινό τους στοιχείο είναι ότι υπεραναλύουν ένα θέμα και το μυαλό τους «γυρίζει» γύρω από το όποιο πρόβλημα σε βαθμό… εμμονικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι «σκλάβος» του ίδιου του μυαλού. Σκέφτεται υπερβολικά πολύ. Αναλύει όλες τις καταστάσεις και τα ενδεχόμενα. Έχει μια τάση να θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε τι που θα ξεφυτρώσει μπροστά του για να αποφύγει τον όποιο αιφνιδιασμό. Μπορεί να δεχτεί με ευκολία τα καλά, ωστόσο προετοιμάζει τον εαυτό του για κάθε πιθανή αρνητική έκβαση. Οτιδήποτε φαίνεται απλό ή εύκολο, το περιπλέκει τόσο πολύ με τις αμφιβολίες του και την δυσπιστία του που καταλήγει να έχει μπροστά του έναν γόρδιο δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόμοια περίπτωση με τον Σκορπιό είναι και ο Αιγόκερως. Υπεραναλύει κάθε κατάσταση και αναλαμβάνει πολλές ευθύνες. Πιέζει αφόρητα τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να είναι παραγωγικός και αποτελεσματικός, αλλά και να δίνει λύσεις. Ο Αιγόκερως περιπλέκει τις καταστάσεις στον εργασιακό του τομέα, καθώς εκεί ρίχνει το περισσότερο βάρος. Δίνει στην δουλειά του περισσότερη σημασία και ενέργεια από κάθε άλλο τομέα της ζωής του και πολλές φορές και πολλές φορές αρνείται τον εύκολο δρόμο κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, σκεφτόμενος ότι αποκλείεται να είναι τόσο απλά. Κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν εμπιστεύεται έτσι απλά τους ανθρώπους. Θέλει να σχηματίζει ο ίδιος γνώμη και θέλει φυσικά, πριν την σχηματίσει, να έχει αποδείξεις ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. Προκειμένου λοιπόν να βρει αυτές τις αποδείξεις θα φτάσει στα άκρα, θα μπερδέψει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και στο τέλος το μόνο που θα καταφέρει είναι να τα κάνει χειρότερα. Ενώ στην αρχή είχε ένα απλό πρόβλημα, στο τέλος καταλήγει να το κάνει τόσο περίπλοκο που δύσκολα μπορεί να το λύσει ή να πάρει αποφάσεις.

Πηγή: astrology.gr

Εδω το βρηκαμε
#Τα #τρία #ζώδια #που #κάνουν #τα #εύκολα #δύσκολα

Related posts

Με ποιο ζώδιο να ταξιδέψω;

admin

Ζώδια και φόβος: Τι τα παραλύει;

admin

Αυτά τα ζώδια, μόνο αν πιουν, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

admin

Τα ζώδια που θα αγνοήσουν τα μηνύματά σου

admin

Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τις σχέσεις του

admin

Ποια πίτσα είσαι βάσει ζωδίου;

admin

Γιατί αρέσει σε κάθε ζώδιο να είναι single

admin

Για ποιον λόγο είναι το κάθε ζώδιο ακαταμάχητο;

admin

Τι σου κρύβει το κάθε ζώδιο

admin

Γιατί θα μετανιώσεις αν πληγώσεις το κάθε ζώδιο

admin

Η υπενθύμιση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή το κάθε ζώδιο

admin

Ποια ζώδια αγαπούν περισσότερο το καλοκαίρι;

admin